orlontko Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Witam Tak jak w temacie kumpel rozwalił matryce (przy przenoszeniu) swojego lapa Na szczęście jest rozlana część w prawym dolnym rogu ekranu pytanie wie ktoś gdzie dostać taka matrycę ? od razu mówię na serwis Toshiby dzwoniłem ale chcą 1500zł co trochę nie napawa optymizmem mojego kolegi więc pytanie jak wyżej wie ktoś gdzie taką matrycę kupić ? Czekam na odp Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 A na allegro Ty szukal? Jest sporo ofert typu matryca + wymiana. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Jak wyżej kolega pisze - Allegro. Dokładnie to tutaj: Matryce - Aukcje internetowe Allegro Ceny są co najmniej bardzo dobre w porównaniu z niemoralną propozycją Toshiby. ;] 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) a jeszcze prościej wydłubać resztki matrycy i zobaczyć co zaś za model. poszukać na aledrogo. wziąć śrubokręt i nie nerwowo we własnym zakresie wymienić badziew. Powinno wyjść ze 300 zeta (może z lekka więcej zależy od konkretnego modelu), tak myślę, a resztę na zupkę chmielową wydać. a po instrukcje rozbebeszania zapytac google. Jest ich tam pełno i ze zdjeciami więc ryzyko uszkodzenia plastiku/ inwertera albo innych cudów małe. Jesteście z Polski kombinujcie :D obstrukcje http://www.eserviceinfo.com/index.php?what=search2&searchstring=Toshiba+Satellite+Pro+4290 lub lepiej tu http://www.irisvista.com/tech/ Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez dzemik 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Panowie Dziękować bardzo faktycznie są matryce od 3-5 razy taniej niż nie moralna propozycja ;-) serwisu Toshiby tylko jeszcze muszę się dopytać czy faktycznie jest ten sam panel do A350D i A350 (bo na aukcjach nie ma samego a350) ale to już małe piwo ;-) dziękować jeszcze za stronki ;-) natrafiłem na temacik jak wyciągnąć matrycę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...