Jitro Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Witam forumowiczów Nigdy nie miałem odtwarzacza mp3, dzisiaj się nad nim zastanawiam ponieważ przydałoby mi się urządzonko do nagrywania własnego siebie: chodzi mi o naukę języka obcego - możliwość nagrywania siebie i późniejsze odtwarzanie w czymś małym i przenośnym. Nie wiem, które odtwarzacze mp3 mają wbudowany mikrofon (w opisach w sklepach nie zauważyłem opisu poświęconego posiadaniu wbudowanego mikrofonu). Pozwalają nagrywać w prosty sposób ścieżki ok 10 minut. Dodatkowo mógłby, choć nie koniecznie posiadać radio, najlepiej z wyświetlaczem. Chciałbym możliwie najprostszy odtwarzacz mp3, który mi to umożliwi. Jaki powinienem wybrać do tego celu ? thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Sansa Clip. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...