SR-71 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zainstalowałem Windows 7 64 bit i najnowsze stery do nvidii i nie mogę wyświetlić ikony nvidia na pasku zadań ani odpalić tego okienka z zakładkami, np, z zakładką do skrutów klawiszowych. Wie ktoś jak to włączyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 (edytowane) W panelu sterowania. http://forum.purepc.pl/Sterowniki-Biosy-f18/Forceware-XPVista-t259698.html&pid=3525570&st=900#entry3525570 Edytowane 13 Sierpnia 2010 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SR-71 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2010 W panelu sterowania jest tylko panel sterowania nvidia. Ale podobno nview pod vistę i win 7 działa tylko na karach quadro,a ja mam gf 8600. NVIEW Display Management Software for Quadro na dole tej stronki jest napisane "Note: NVIEW for XP will continue to be supported on both Quadro and GeForce, whereas the new NVIEW for Vista is a Quadro-only feature. " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Nie wiem o co ci w końcu chodzi ale otwórz panel sterowania nvidia --> widok --> pokaż ikonę na pasku zadań. Dawno nie miałem nvidii ale z tego co pamiętam, każdego GF można było przeidentyfikować na Quadro za pomocą RivaTuner. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SR-71 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2010 W sterach pod xp była taka opcja w menu widok,a w tych pod win 7 jej nie ma. obadam jeszcze riva tuner. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...