Skocz do zawartości
IntelDualCore

Outlook Express

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem, skonfigurowałem sobie sobie konto w Outlooku i "zaimportowałem" wszystkie e-maile które miałem, wszystko było ok. teraz niedawno wszedłem na pocztę normalnie przez poczta.fm i w mojej skrzynce nie ma żadnych wiadomości, wyszło na to że wszystkie e-maile wleciały do Outlooka. Teraz mam pytanie, jak te e-maile przywrócić aby były znowu na poczcie na interii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AFAIK nie ma w żadnym. Jest jedynie opcja przy odbieraniu w postaci "pozostaw kopię na serwerze".

Jedyne, co teraz możesz zrobić to skorzystanie z opcji "Prześlij dalej" (Forward) i wysłanie wszystkich maili na skrzynkę. Trzeba jednak przy tym włączyć opcję pozostaw kopię oraz ewentualnie skasować odebrane wcześniej wersje z programu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie można wysłać wiadomości, ponieważ jeden z odbiorców został odrzucony przez serwer. Odrzucony adres e-mail to: „witmin5000@gmail.com”. Temat 'Fw: Wiadomość od Użytkownika Allegro', Konto: 'www.poczta.fm', Serwer: 'www.poczta.fm', Protokół: SMTP, Odpowiedź serwera: '553 5.7.1 <witmin5000@poczta.fm>: Sender address rejected: not logged in', Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd serwera: 553, Numer błędu: 0x800CCC79

wyskakuje mi takie coś, nie można wysłać żadnego e-maila

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi