IntelDualCore Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Mam problem, skonfigurowałem sobie sobie konto w Outlooku i "zaimportowałem" wszystkie e-maile które miałem, wszystko było ok. teraz niedawno wszedłem na pocztę normalnie przez poczta.fm i w mojej skrzynce nie ma żadnych wiadomości, wyszło na to że wszystkie e-maile wleciały do Outlooka. Teraz mam pytanie, jak te e-maile przywrócić aby były znowu na poczcie na interii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Nie widziałem takiej opcji w żadnym programie pocztowym ... a może po prostu nie szukałem dokładnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 AFAIK nie ma w żadnym. Jest jedynie opcja przy odbieraniu w postaci "pozostaw kopię na serwerze". Jedyne, co teraz możesz zrobić to skorzystanie z opcji "Prześlij dalej" (Forward) i wysłanie wszystkich maili na skrzynkę. Trzeba jednak przy tym włączyć opcję pozostaw kopię oraz ewentualnie skasować odebrane wcześniej wersje z programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IntelDualCore Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Nie można wysłać wiadomości, ponieważ jeden z odbiorców został odrzucony przez serwer. Odrzucony adres e-mail to: „witmin5000@gmail.com”. Temat 'Fw: Wiadomość od Użytkownika Allegro', Konto: 'www.poczta.fm', Serwer: 'www.poczta.fm', Protokół: SMTP, Odpowiedź serwera: '553 5.7.1 <witmin5000@poczta.fm>: Sender address rejected: not logged in', Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd serwera: 553, Numer błędu: 0x800CCC79 wyskakuje mi takie coś, nie można wysłać żadnego e-maila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...