killua Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2010 jak w temacie , zastanawiam sie nad tym ale chcialbym najpierw zobaczyc to na zywo. czy jakis sklep ma moze jakis komplecik do prezentacji ? ciekaw jestem jak to w grach wyglada i moze bylbym i kupil ale chcialbym przetestowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BariLDZ Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Widziałem stoisko w Saturnie w Łodzi. Podjedź, może w Krakowie też mają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 a czy jakas mila i uczynna dusza z krakowa badz okolic nie zakupila moze okularow i monitora i pozwolila by sie odwiedzic zaufanemu forumowiczowi z dlugim stazem i dobrymi referencjami w celach potestowania na zywo ;) zal mi wydawac 2500zl na cos co nie mam pojecia jak dziala i czy warto a jak sie samemu nie zobaczy to sie nie dowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sopi123 Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 Powiem efekt był fajny ale tylko widziałem troche w katowicach silesi to oglądałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silverato Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 (edytowane) czemu 2 tyś ? okulary 500 monitor max 1500 gry wyglądają super szczególnie just cause 2, batman, gta 4, bad company 2,mafia 1 i 2 (stare gry fajnie wygladają) metro juz mniej fajnie poszukaj acera 3d i niech ci puszczą demo lub asusa w sklepie z laptopami słowami nie da sie opisac efektu 3d Edytowane 5 Października 2010 przez silverato Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 Byłem mega sceptykiem 3d...szczególnie do TV....do czasu aż zobaczylem to na zywca:) Teraz czekam na promocje bez VATU w MM i kupuje PS50C7000. Naprawde potrafi 3d wgnieść w fotel... ale czasem nie wygląda zbyt fajnie. Fakt jest jeden, przyszłość należy do 3d:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silverato Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 (edytowane) Byłem mega sceptykiem 3d...szczególnie do TV....do czasu aż zobaczylem to na zywca:) Teraz czekam na promocje bez VATU w MM i kupuje PS50C7000. Naprawde potrafi 3d wgnieść w fotel... ale czasem nie wygląda zbyt fajnie. Fakt jest jeden, przyszłość należy do 3d:) ja bym nie brał w media na tej promocji dadzą ci tego z wystawy = uzywany juz lepiej poszukac cos na necie napewno znajdziesz w tej samej cenie lub taniej nowy nie otwierany ps.czemu ta plazma taka tania ? w cenie 40 lcd led Edytowane 6 Października 2010 przez silverato Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 ja bym nie brał w media na tej promocji dadzą ci tego z wystawy = uzywany juz lepiej poszukac cos na necie napewno znajdziesz w tej samej cenie lub taniej nowy nie otwierany ps.czemu ta plazma taka tania ? w cenie 40 lcd led Nie nie nie, uzywka w gre nie wchodzi, ma być nówka z okularami:) a że w MM robią wałki to wiem doskonale;) Czemu tania? Bo to plazma;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 2500 bo dell alienware kosztuje najtaniej 1900 zł a czytalem ze jest duzo lepszy niz samsung . teraz czekam bo sie jeszcze jakis lg ma pojawic. Czy koledzy mowia o telewizorach plazmowych podlaczanych do komputera ? czy to bedzie dzialac z komputerem i nvidia 3d vision ? jak to sie ma do uzywania takiego telewizora jako zwyklego monitora do pracy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...