jacekm5 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Witam, potrzebuję waszej pomocy, szukam plecaka na laptopa 15,6", jednak mam pewne wymagania co do niego: 1. Nie może być widoczne, że niosę w nim notebooka, że w ogóle jest to plecak na notebook, a plecaki firmy Tragus w ogóle odpadają, bo są one jak billboard dla złodziei. 2. Plecak musi mieć wewnętrzną kieszeń na laptopa, która daje się z niego wyjąć(jest odczepialna) i najlepiej jakby była zamykana np na rzepa, a nie otwarta. 3. Cena plecaka nie może przekraczać 150zł, a najlepiej jakby się jakiś znalazł w cenie do 100zł, oczywiście nie chcę szajsu, który rozpadnie się po roku. Czy ktoś zna takie plecaki? Bardzo proszę o pomoc. Bo ja już odwiedziłem kilka serwisów internetowych i marne rezultaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ja bym Ci uparcie polecil czarnego Targusa. Mam taki odkad kupilem lapka i uzywalem go po prostu jako plecaka na uczelnie, a na lapka bardzo okazjonalnie. Jest praktyczny, ma sporo kieszonek i dodatkowy pokrowiec na komputer. Nadal sie swietnie trzyma. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekm5 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Jakby co to Targus jest ostatecznym wcale nie pozytywnym wyjściem, ale dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...