Skocz do zawartości
diolek

Ghost Master

Rekomendowane odpowiedzi

gral ktos w to ? , bo wczoraj dostalem pelna i dzisaj wlaczylem na chwile i naprawde wyglada na ciekawa gierka , bee sie musial zanią zabrac ale najpiewr musze dokoczyc pare innycg gierek :) a troche ich ostatnio wpadlo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

sciagnalem ta giere w piatek i musze przyznac ze warta byla sciagania ;) POLECAM :!:

gra po prostu inna niz wszystkie, i jesli ktos mysli ze tu chodzi tylko o zwykle straszenie ludzi to sie mylicie, w grze trzeba tez glowkowac, np. w momentach gdy trzeba znalezc sposob na uwolnienie uwiezionych duchow w roznych sytuacjach i w roznych miejscach, trzeba tez doprowadzic do odnalazienia przez zywych cial w zakatkach domow, pomoc zywym znalezc ksiege za pomoca ktorej wywolaja demona...... i zapewne wiecej bo dopiero od soboty gram i nie wiem co mnie jeszcze czeka ;) jeszcze raz POLECAM :)

a teraz druga czesc mojego posta ;)

moze ktos juz gra, bo nie wiem jak uwolnic jednego ducha :(

uwieziony on jest na dachu przy kominie, przyczepiony on jest do anteny tv, jak go oswobodzic :?:

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprawa jest prosta. Bierzesz ducha typu "ziemia" albo jakiegos innego ktory ma umiejebtnosc "quake" (nie wiem jak w polskiej wersjii" "wstrząs"?) stawiasz kolo drzefka i ciach - lezy. Polecam Ducha co sie Banzai nazywa - ukryty duch. Zdobywa sie go w tej misji gdzie sie atakuje dom ghostbustersow. Trzeba przyzwac podstawowego ducha ziemi (nie pzmientam jak sie nazywa) w jedynym pokoju w ktorym mozna przyzywac na poczatku duchy, na drzewku banzaii.

Powodzenia.

jakbyco to wal na prv. ukonczylem te gierkie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi