yakuz35 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam Mam tuner WINTV-HVR-900. Po podłączeniu go do kompa (Laptop MSI EX-625) i zainstalowani sterowników nie mam dźwięku (w Windows Media Center) Wszystkie programy się ładnie wyszukują, jednak dźwieku brak. Sprawdzałem mixery itp. wszystko jest włączone. W urządzeniach do nagryuwania mam HVR-900 Audio Device. Zrobiłem "Właściwości -> Nasłuchiwanie" i "Nasłuchuj tego urządzenia" Odtwarzaj przez.."->Głośniki Realteck HD Audio" Po tym wszystkim w Windows Media center niby dźwiek jest, ale jest zdeformowany, opóźniony i słychać trzaski. Mam poinstalowane wszystkie najnowsze sterowniki (do lapka) i kodeki (Kaza Mega PAck) Próbowałem ustawić dźwiek w programie Chris TV Lite, jednak bez rezultatu - albo szumy albo w ogóle niczego (sam obraz o.k.) System to Windows 7 64bit Telewizja analogowa Błagam o pomoc Edytowane 15 Sierpnia 2010 przez yakuz35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...