starfaker Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 siema, posiadam bezprzewodowy internet blueconnect, i koleś w erze powiedział że w obrębie centrum miasta jest darmowy internet, a z racji tego iż mieszkam na ścisłym centrum jestem ciekawa czy u mnie to funkcjonuje. niestety nie znam się kompletnie na tych sprawach, wiem tylko że w 'centrum sieci i udostępniania' wyświetla mi 'sieć publiczna' 'połączenia: blueconnect' . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 (edytowane) Zapewne chodziło o darmowe (dla użytkowników blueconnect'a) hotspoty (czyli łączysz się przez kartę wifi)... Pod TYM linkiem masz mapę zasięgu i możesz sobie sprawdzić, gdzie takowe miejsca darmowego neta występują... Edytowane 15 Sierpnia 2010 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starfaker Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 wiem, gdzie są takowe miejsca, nie wiem tylko czy trzeba wykowywac jakies specjalne operacja co do tego,czy jak, zeby ten internet byl darmowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...