szpak Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 http://www.flashmark-benchmark.de/ i wlaczcie tryb pelnoekranowy ..ciekawyt benchmark zwlaszcza ze jest on line ;0 jedync co trzeba zrobic yto pobrac jakies 2 mb moj wynik to 18910 i przy wlaczoneym winampie co dobre nie bylo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 zara spróbuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Heh mój wynik troche lepszy 31839 przy włączony winampie i kilku innych proxach.Śmieszny ten benchmark 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Moj 30780 na tym co w podpisie :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 fajne ja mam 35278 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 EEEH strona się wysypała :( spróbuje puźniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Kicha. Wywala mi "Your system is unknown to the Flashmark 2003Engine"!!! Śmiech! Mam IE6.0 i Java włączone heheheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 35435 pkt faktycznie to smieszne...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 17500 na sprzecie z podpisu i kilkoma programami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Kicha. Wywala mi "Your system is unknown to the Flashmark 2003Engine"!!! Śmiech! Mam IE6.0 i Java włączone heheheh geniuszu musisz wlaczyc skanowanie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Na tym co w podpisie miałem 45207. Naprawdę trochę śmieszny ten benchmark. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sexylaska Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 A mój wynik to: 31965. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Na tym co w podpisie miałem 45207. Naprawdę trochę śmieszny ten benchmark. a to ciekawe :) pokaz screena z wynikiem bo niedowierzam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 ten moj wynik dziwnie maly sie wydaje :( ciekawe czy ma znaczenie lacze i jego predkosc ?? ja siedze na sdi na 3 dzielone i powiem cze muli czasem okrutie ...zaraz zrobie jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 ten benchamrk chyba nie jest kompatabilny z opera ..bo w IE mam 34260a w operze o polowe mniej to tyle droga wyjasnienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Dziwne, mam sprzęt od niektórych gorszy, a miałem 48845 tys. ?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 24835 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Na tym co w podpisie miałem 45207. Naprawdę trochę śmieszny ten benchmark. a to ciekawe :) pokaz screena z wynikiem bo niedowierzam... No rzeczywiscie ten wynik był jakiś zanizony. Teraz mam 53441. Update: po kolejnym teście 55263 p Wszystkie testy wykonane w 1024x768 32 bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 POWIEM WAM JEDNO TEN PROGRAM TO JEDNA WIELKA LIPA!!! Uruchamiałem go na swoim kompie w różnych możliwościach i wychodzą bzdury.Najpier wyłączyłem wszystkie programy działające w tle i wykonałem test ,następnie włączyłem wszystkie programy ,włączyem winampa ,filmik puściłem ,i za kazdym razem wychodzi to samo a nawet przy większym obciązeniu wyniki wychodzą większe.LIPA.Podczas testu raz użycie cpu wynosi 100% a raz 10% czy nawet 2%-śmieszne!.Katowałem kompa podczas testu innymi testerami a ten nic cały czas te same wyniki a mówie nawet większe.U kumpla na DURONIE 1300 jak odpali ten test przez IE a w tle działa opera to ten prox podaje mu wyniki rzędu 55000-śmiech.Ma Rive TnT a ten test odpala mu Antialiasing 4x -jak ta karta tego nie obsługuje,badziewie jakies ten program,mówie wam pozostańcie przy kultowym 3DMARKU 2001.POZDRAWIAM!!! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 POWIEM WAM JEDNO TEN PROGRAM TO JEDNA WIELKA LIPA!!! Uruchamiałem go na swoim kompie w różnych możliwościach i wychodzą bzdury.Najpier wyłączyłem wszystkie programy działające w tle i wykonałem test ,następnie włączyłem wszystkie programy ,włączyem winampa ,filmik puściłem ,i za kazdym razem wychodzi to samo a nawet przy większym obciązeniu wyniki wychodzą większe.LIPA.Podczas testu raz użycie cpu wynosi 100% a raz 10% czy nawet 2%-śmieszne!.Katowałem kompa podczas testu innymi testerami a ten nic cały czas te same wyniki a mówie nawet większe.U kumpla na DURONIE 1300 jak odpali ten test przez IE a w tle działa opera to ten prox podaje mu wyniki rzędu 55000-śmiech.Ma Rive TnT a ten test odpala mu Antialiasing 4x -jak ta karta tego nie obsługuje,badziewie jakies ten program,mówie wam pozostańcie przy kultowym 3DMARKU 2001.POZDRAWIAM!!! 8)nikt tego benchamrku nie porownywal do 3dmarka to zupelnie nie ta klasa a ze ciekawy bo jest w necie na stronie nic sie nie instaluje i to jest w nim ciekawe ..a co on testuje ?? no grafe niby ale tez coz z mp3 a moze i sys ma cos do gadania jak z opera sa o tyle mnijsze ?? a tam jest jakas opcja z mozila ..i sa 3 do wyboru rodzaje moze kumpel na low a nie na normal testowal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Kumpel testował w tym samym konfigu co ja,tak samo,Ten benchmark jest do [gluteus maximus] jak on na takich prymitywnych testach jest w stanie przetestować jakąkolwiek grafike i procka -Poprostu śmiech. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Może i prymitywny, ale muza była nie zła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Dziwne, mam sprzęt od niektórych gorszy, a miałem 48845 tys. lol 48845000 = ~48mln - no to masz niezly sprzet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Nie potrzebnie dopisałem te tys . Qurwa, znów się czepiasz genghiskhan !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 nie chce was rozsmieszac ale na tym co mam w podpisie: http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=133270 oraz http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=133271 zaiste, rewelacyjny "benczmark" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 moze to jest czym mniej tym lepiej ?? hehehe to by troche wyjasnilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Nie potrzebnie dopisałem te tys . Qurwa, znów się czepiasz genghiskhan !!!trzeba uważac :) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 28981 i full programow w tle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 a tak nawiazujac do tematu to mam 49314 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Nie potrzebnie dopisałem te tys . Qurwa, znów się czepiasz genghiskhan !!!trzeba uwarzac :) 8)UWAŻAĆ ...... trzeba UWAŻAĆ - a propos czepiania się :D - uwarzyć to możesz sobie pyrki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...