Skocz do zawartości
szpak

Ciekawy benchmark

Rekomendowane odpowiedzi

Na tym co w podpisie miałem 45207. Naprawdę trochę śmieszny ten benchmark.

a to ciekawe :) pokaz screena z wynikiem bo niedowierzam...

No rzeczywiscie ten wynik był jakiś zanizony. Teraz mam 53441.

Dołączona grafika

Update:

po kolejnym teście 55263 p

Wszystkie testy wykonane w 1024x768 32 bit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

POWIEM WAM JEDNO TEN PROGRAM TO JEDNA WIELKA LIPA!!! Uruchamiałem go na swoim kompie w różnych możliwościach i wychodzą bzdury.Najpier wyłączyłem wszystkie programy działające w tle i wykonałem test ,następnie włączyłem wszystkie programy ,włączyem winampa ,filmik puściłem ,i za kazdym razem wychodzi to samo a nawet przy większym obciązeniu wyniki wychodzą większe.LIPA.Podczas testu raz użycie cpu wynosi 100% a raz 10% czy nawet 2%-śmieszne!.Katowałem kompa podczas testu innymi testerami a ten nic cały czas te same wyniki a mówie nawet większe.U kumpla na DURONIE 1300 jak odpali ten test przez IE a w tle działa opera to ten prox podaje mu wyniki rzędu 55000-śmiech.Ma Rive TnT a ten test odpala mu Antialiasing 4x -jak ta karta tego nie obsługuje,badziewie jakies ten program,mówie wam pozostańcie przy kultowym 3DMARKU 2001.POZDRAWIAM!!! 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

POWIEM WAM JEDNO TEN PROGRAM TO JEDNA WIELKA LIPA!!! Uruchamiałem go na swoim kompie w różnych możliwościach i wychodzą bzdury.Najpier wyłączyłem wszystkie programy działające w tle i wykonałem test ,następnie  włączyłem wszystkie programy ,włączyem winampa ,filmik puściłem ,i za kazdym razem wychodzi to samo a nawet przy większym obciązeniu wyniki wychodzą większe.LIPA.Podczas testu raz użycie cpu wynosi 100% a raz 10% czy nawet 2%-śmieszne!.Katowałem kompa podczas testu innymi testerami a ten nic cały czas te same wyniki a  mówie nawet większe.U kumpla na DURONIE 1300 jak odpali ten test przez IE a w tle działa opera to ten prox podaje mu wyniki rzędu 55000-śmiech.Ma Rive TnT a ten test odpala mu Antialiasing 4x -jak ta karta tego nie obsługuje,badziewie jakies ten program,mówie wam pozostańcie przy kultowym 3DMARKU 2001.POZDRAWIAM!!! 8)

nikt tego benchamrku nie porownywal do 3dmarka to zupelnie nie ta klasa a ze ciekawy bo jest w necie na stronie nic sie nie instaluje i to jest w nim ciekawe ..a co on testuje ?? no grafe niby ale tez coz z mp3 a moze i sys ma cos do gadania jak z opera sa o tyle mnijsze ?? a tam jest jakas opcja z mozila ..i sa 3 do wyboru rodzaje moze kumpel na low a nie na normal testowal?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kumpel testował w tym samym konfigu co ja,tak samo,Ten benchmark jest do [gluteus maximus] jak on na takich prymitywnych testach jest w stanie przetestować jakąkolwiek grafike i procka -Poprostu śmiech. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi