wacek21 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Witam Mam wieże JVC MX-D302T i mam problem z odgłaszaniem i przyciszaniem muzyki. Jak odgłaszam lub przyciszam to skacze volume jak chce. Wie ktoś jaka jest tego przyczyna i jak to naprawić? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Witam Mam wieże JVC MX-D302T i mam problem z odgłaszaniem i przyciszaniem muzyki. Jak odgłaszam lub przyciszam to skacze volume jak chce. Wie ktoś jaka jest tego przyczyna i jak to naprawić? Pozdrawiam What does it mean: "odgłaszam" (nie działa "p" na klawiaturze? - aczkolwiek i tak byłoby to niezbyt po polskiemu... ) Enkoder zwalony - można wyczyścić lub wymienić. Enkoder nadaje kod Graya - przerywające mechaniczne styki kaszanią odczyt po stronie procka ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...