R4ptorr Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam, Ostatnimi czasy zauważyłem że latarka w tym telefonie nie chce się uruchomić poprzez odpowiednią aplikacje, postanowiłem więc włączyć i wyłączyć telefon ponieważ inne pomysły akurat nie przyszły mi do głowy. I tu pojawiły się schody ponieważ telefonu praktycznie nie da się uruchomić ponownie. Udało mi się to na razie tylko kilka razy (telefon musi sporo odleżeć przynajmniej pare h) a dodam że teraz zaczął się wyłączać bez powodu dziwnie zacinać ogólnie nie działa tak jak powinien. Jakieś propozycje czego to może być wina i czy mogę coś z tym sam zrobić czy pozostaje gwarancja? Edytowane 16 Sierpnia 2010 przez R4ptorr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Jak to Symbian, cyrki się zdarzają. Sformatuj telefon, wgraj nowy soft (który masz)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4ptorr Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 (edytowane) V40.0.005 A czy przypadkiem podczas wgrywania nowego softu nie stracę gwarancji? Teraz włączenie tego telefonu graniczy praktycznie z cudem ;/ Wpisałem *#7370# fon wyłączył się, ale włączyć dalej nie chce :mur: Edytowane 16 Sierpnia 2010 przez R4ptorr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 V40.0.005 A czy przypadkiem podczas wgrywania nowego softu nie stracę gwarancji? Teraz włączenie tego telefonu graniczy praktycznie z cudem ;/ Wpisałem *#7370# fon wyłączył się, ale włączyć dalej nie chce :mur: Samo wgranie nowego oprogramowania (tego nokiowego, nie modyfikowanego) oraz babranie w sofcie nie powoduje utraty gwarancji. Nokia PC Suite, Software Updater i dasz radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4ptorr Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Oddałem ją do Nokia Care. Po 4 dniach miła pani dzwoni aby mnie poinformować że mogę odebrać telefon. W serwisie zaktualizowali oprogramowanie do wersji 51.0.006 i wszystko by było fajnie gdyby po pierwszym połączeniu przez USB z komputerem problem nie powrócił i telefon znowu nie wstaje. Sam już nie wiem co mam z takim fartem zrobić :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...