mattis Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Siemanko Po włączeniu kompa pojawia sie to okno gdzie mogę wejść do biosa po czym wyłącza się monitor , nawet próbując wejsc do biosa to samo sie robi.W czym może tkwic problem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejger Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 (edytowane) Wyczyść bios zworką. Kręciłeś coś? A to 'okno' nazywa się post screen. Edytowane 17 Sierpnia 2010 przez Hejger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Wyczyść bios zworką. Kręciłeś coś? A to 'okno' nazywa się post screen. Czyściłem i niestety nic nie dało Nic nie krecilem Myslalem ze moze jakas wina ramu ale to juz wiadomo ze tak nie jest bo probowałem z inną kościa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...