Killer85 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Witam mam takie go lapka jak w temacie To lapek mojej dziewczyny Ostatnio instalowałem jej na nowo Wina vista Niepokoją mnie temperatury Płyta główna-54 Procesor-62 Dioda procesora-67 Hitachi HTS541612J9SAOO-36 Tempy w IDLE CPU to Intel Celereon Mobile 540 1866 MHZ Lapek ma ok 3 lata I tu moje pytanie czy te temperatury są w miarę normalne czy rozkręcać lapka czyścić i wymieniać pasty na CPU,mostku i GPU? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Jeśli wiesz jak to zrobić i nie boisz się, że coś uszkodzisz to byłby wskazane przeczyścić układ chłodzenia. Po zmianie pasty na CPU i chipsecie w moim NX7300 (bardzo podobne) temp. na procku ~45C chipset~40C dysk~35C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Dzięki za info :) Nie boję się że go uszkodzę. Widziałem maanuala co i jak i mam pojęcie o tym jak to zrobić Dam radę:) POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...