konkurs Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 Ale ja nie chce remake'a trójki, tylko że HoMM5 nie ma tego czegoś co miały dla mnie wszystkie poprzednie części. Ba nawet 4 mi się teraz bardziej podoba niż 3, choć połączenie najlepszych elementów ze wszystkich 5 części to byłoby coś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futurysta Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 Z połączenia najlepszych części mógłby wyjść niezły potworek, który okazałby się niestrawny. Zresztą jak zdefiniować "najlepsze elementy"? To co dla jednego jest dobre, dla innego może być słabe. No i ciężko lubić poszczególne elementy. To raczej ich połączenie sprawia, że coś się nam podoba. Dwójkę i trójkę uwielbiam, od czwórki się odbiłem, piątka była dość przyjemna, ale jakoś zawsze powracałem do HoMM3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 Kurcze premiera miała być w marcu, a tu żadnych informacji nie ma i się nie zapowiada na to. Tawerna.biz ma najwięcej do powiedzenia o heroesach, ale premiery tam nie znajdziemy. Might & Magic Heroes 6 - Oficjalna strona gry - Ubisoft Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 W marcu ? Na wiki jest napisane że w maju: Might & Magic: Heroes VI - Wikipedia, the free encyclopedia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 Cóż, czas chyba wreszcie zaakceptować fakt, że jak chce się zagrać w HOMM3, to należy odpalić HOMM3, a nie przy każdej kolejnej części jęczeć wszem i wobec, że "to nie trójka". ;) No cóż, Cosi niestety ma racje, pewnie jedyna szansa, żeby kolejny HOMM był tak dobry jak 3 to by musiał by być remake HOMM3. Premiera niestety maj ---> Might & Magic: Heroes VI ( PC ) - Encyklopedia Gier | GRY-OnLine choć też byłem do dzisiaj święcie przekonany, że premiera ma być w marcu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Hmm długi weekend majowy z Herosami? Brzmi pięknie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Już się nie mogę doczekać. :) Grafika wydaje się być bardziej realistyczna niż w piątej części. Martwi mnie trochę zbyt "kosmiczny" wyglą stworzeń piekielnych i nekromantów, pachnie mi trochę Warcraftem 3 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Hmm długi weekend majowy z Herosami? Brzmi pięknie ;) Wstyd się przyznać ale kiedyś własnie tak spędziłem weekend majowy z kumplami... 4 dni pod rząd młucenia w H3 przy piwku:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chimera_1 Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Wstyd się przyznać ale kiedyś własnie tak spędziłem weekend majowy z kumplami... 4 dni pod rząd młucenia w H3 przy piwku:) Prawidłowo! ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Wstyd się przyznać ale kiedyś własnie tak spędziłem weekend majowy z kumplami... 4 dni pod rząd młucenia w H3 przy piwku:) Ja weekend majowy z kumplami spędziełem przy piątej części, tylko zamiast piwka była "woda żródlana". Pewnie w tym roku będzie majowy przy VI. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 (edytowane) Wstyd się przyznać ale kiedyś własnie tak spędziłem weekend majowy z kumplami... 4 dni pod rząd młucenia w H3 przy piwku:) Hehe a czego się tu wstydzić? Poza tym kwestia pogody. Jak słońce i ładnie to faktycznie trochę lipa tak spędzać czas, ale jak zimno i pada (a tak też może być) to jakaś zadaszona werandka, laptopik, piwko i jazda :wink: edit. Zapomniałem o grylu ;) Edytowane 2 Marca 2011 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futurysta Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Ja kiedyś zorganizowałem imprezę "Hirołs i Dobre Voodoo" - na kompie HoMM3 a do picia zapasy z Ukrainy. W pewnym momencie Hirołsi zeszli jakby na dalszy plan ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 (edytowane) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=i3NOwVsT1vY&feature=player_embedded •• Might & Magic: Heroes VI – już graliśmy | => Gamezilla.pl Edytowane 3 Marca 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=VZEDbAzMRjo&feature=player_embeddedhttp://www.youtube.com/watch?v=z4vx_eN5vw0&feature=player_embedded Edytowane 10 Marca 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 (edytowane) Edycja kolekcjonerska pujdzie jak nic. :) Wreszcie jakiś powiew świeżości z klanem Naga. Edytowane 10 Marca 2011 przez Corso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 Podobno łącznie 20 misji, po 4 na frakcję. Wg mnie trochę mało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 Przecież kampania to jakiś promil czasu jaki się spędza przy tego typu grach. Zostają scenariusze, że o mapach tworzonych przez graczy nie wspomnę. Spoko, będzie w co grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Podobno łącznie 20 misji, po 4 na frakcję. Wg mnie trochę mało. Jeśli to będą misje grane po kilka godzin każda to styknie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Premiera miała mieć miejsce 26 czerwca, ale niestety Ubisoft się z tą datą nie wyrobi, więc wyznacza następną. Ponad dwa miesiące później. Nici z "hirołsów" w wakacje. Jaka jest zatem teraz oficjalna data premiery gry Might & Magic: Heroes VI? Ósmy dzień września. Jakieś wytłumaczenie? Też się znalazło: Chcemy się upewnić, że jakość gry przejdzie wasze oczekiwania. W to nie wątpię, ale czy to oznacza, że wyznaczając wcześniejszy termin Ubisoft miał w tyłku jakość? Jeżeli nie wiecie, czy jest na co czekać przypomnę, że my już grę w swoich łapkach mieliśmy i kilka wrażeń udało się zawrzeć we wcale nie krótkim tekście. •• Might & Magic: Heroes VI opóźnione | => Gamezilla.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 No to ladnie. Czyli nici z idealnego prezentu urodzinowego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 To jest teraz taka moda, że każda gra ma opóźnioną premierę, gdzie zawsze argumentem jest doprecyzowanie gry? Rozumiem raz przekładać, ale później ponownie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Rozdajemy 5000 kluczy do wersji beta Might & Magic: Heroes VI •• Rozdajemy 2000 kodów z dostępem do bety Might & Magic: Heroes VI | => Gamezilla.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 (edytowane) Fajnie , teraz tylko trzeba czekać do jutra ;) 28 tzn. o 0.00 już będzie czy trzeba czekać bardziej do południa ? Czy nic nie wiadomo na ten temat ? Edytowane 27 Czerwca 2011 przez Maciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Też już mam, nie mogę się doczekać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 @Maciem: Nie wiadomo o której będzie start bety, przynajmniej ja nigdzie nie wyczytałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 (edytowane) edyta: dobra, już wiem. beta jeszcze nie ruszyła. jutro dopiero się kodzik wklepie... Nie śmiać się! :D update: mi już mózg nie pracuje a się właśnie do nauki zabieram :P. jutro zalka ze statystki ! Edytowane 27 Czerwca 2011 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Na GoL (jak i na gamezilla) jest dokładna instrukcja wypisana na głównym bannerze, bez obrazy, ale chyba faktycznie już Ci mózg nie pracuje ;) Instrukcja 1. Na stronie internetowej www.mmh6.com/BETA (która zostanie uruchomiona 28.06) należy: * zalogować się korzystając ze swojego konta w serwisie ubi.com * wprowadzić kod aktywacyjny * zaakceptować warunki umowy licencyjnej * pobrać klienta z beta-wersją gry z sekcji Download 2. Po ściągnięciu klienta na dysk komputera trzeba: * rozpakować pliki do wybranego katalogu * uruchomić plik setup.exe i przeprowadzić procedurę instalacji gry * uruchomić grę * zalogować się na swoje konto w serwisie ubi.com * ponownie wprowadzić kod aktywacyjny uprawniający do udziału w beta-testach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Klucz dostałem, ale uparcie mnie link przekierowuje na stronę polską, gdzie linka do bety nie ma, a angielska strona umarła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 klient do bety -> Download MMH6.rar for free on Filesonic.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 klient do bety -> Download MMH6.rar for free on Filesonic.com Download Error The file that you're trying to download is larger than 400Mb. Upgrade to Premium to download files of any size! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...