mr^_^max Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Na gram.pl też rozdawali, dostał ktoś, bo u mnie na mailu pustka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Na Polygamii dostałem po kilku sekundach od wysłania maila, a do rozdania mieli 2000 kluczy także spokojnie się załapiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Jakby ktoś nie wiedział, strona z betą rusza o 18. czasu polskiego. Jakby nie mogli tego kurna na głównej stronie napisać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Już zasysam leci średnio 400kb/s pozostało 3h <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Farciarz... u mnie possało 160MB, potem się zerwało i tyle było ściągania, w kółko oglądam białą stronę <_< Jakby nie można było normalnego torrenta zrobić, tylko się tak wygłupiają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 (edytowane) Jeszcze 30% <_< Ponoć w becie tylko 3 misje, które da się przejść w 2h, trochę mało... Ci którzy już zagrali mówią że warto czekać na fulla, podobno gra mocno wzoruje się na trzeciej części, mojej ulubionej. Edytowane 28 Czerwca 2011 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 (edytowane) Ja próbowałem przez 1,5 godziny zacząć pobierać i dopiero po tym czasie mi się udało , a tak to cały czas biała strona i nic wiecej , leci dość marnie tylko ~500kb/s . Jeszcze jakaś godzinka i powinno mi się ściągnąć. ps. ściągneło się i wyskoczyło mi że archiwum uszkodzone ... nosz kurrrrrrrrr...... :mur: Edytowane 28 Czerwca 2011 przez Maciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 mi tez chyba tylko udaje ze sie sciaga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 no i jak tam, pościągali? opowiadać jak to się prezentuje bo jestem ciekaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 (edytowane) Po 3 próbach ściągania w końcu udało się poprawie ściągnąć ten plik :mur: Gra wygląda naprawde fajnie i gra się super , aż się teraz nie mogę doczekać aż wyjdzie w końcu finalna wersja ;D Troche dziwnie wygląda okno rozbudowy miasta , jak i miasto (zero animacji) , niestety nie jestem wstanie dać screena bo wychodzi tylko białe tło , jak dorwe aparat to wrzuce kilka fotek. Edytowane 29 Czerwca 2011 przez Maciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Powiem tak: czuć, że to beta. Nie dość, że gra uparcie nie chce używać dedykowanej karty tylko odpala się na integrze (już sobie poradziłem) to na dodatek sama wykrywa ustawienia na high, a potem niby jest płynnie, ale łapie dziwne ścinki itd. Inna sprawa, że wizualnie wcale nie miażdży, jest owszem kolorowo i bajkowo, a postacie wyglądają "poważniej" to mimo wszystko nie ma jakiejs przepasci miedzy 5 i 6 odsłoną serii. Poza tym wydaje mi się, że sama oprawa jest mało "hirołsowa"? Na razie po prostu nie czuje, ze gram w HOMM. Ale to powiedzmy bedzie do przelkniecia. Natomiast strasznie zawiodlem sie na muzyce. Jakies takie brzdakanie, w ogole nie pasuje do tego co sie dzieje na ekranie. A sama rozgrywka? Na razie dziwnie. Nie gralem duzo, ale widac sporo zmian i nie wiem czy na lepsze. Mialobyc duzo ulepszen i rezygnacji z niektorych elementow na rzecz prostoty i wiekszej dynamiki, a odnosze wrazenie jakby napakowali tam znacznie wiecej niz wczesniej. Na chwile obecna nie ma co oceniac i wydawac werdyktow, ale na razie jest....po prostu dziwnie, inaczej. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Gra jest świetna czuć klimat starych hirołsów :wink: Jest jeszcze sporo błędów(dwa razy wywaliła się do pulpitu), ale mam nadzieje ze do premiery fulla zdąża je naprawić. Najważniejsze że wciąga jak odkurzacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 A ja właśnie mam odmienne odczucia. Na razie nie chce mi się już dłużej grać, bo nijak nie jestem w stanie odpalić gry na pełnym ekranie, non stop w oknie. Poza tym buraki graficzne tu i tam. Gdybym miał porównywać 5 i 6 do legendarnej 3, to po tej becie zdecydowanie bliżej "do starych Herosów" jest części 5. Na razie nie jestem zachwycony, poczekam jednak na fulla. BTW. Muzyka jednak jest lipna, specjalnie zwróciłem na to uwagę. I pierwszy raz od długiego czasu voice acting w grze po angielsku jest po prostu słaby. Trzymam kciuki, żeby to wszystko było przypadłością bety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Pograłem już trochę, na laptopie z podpisu w full hd wszystko na high są niezłe przycinki. :/ Jeśli chodzi o grywalność i grafikę to jak na Herosów jest na przyzwoitym poziomie, choć bez och achów. Najbardziej irytują dość częste wywalania do systemu, oraz brak możliwości robienia saveów. Zapewne jest to wina bety. Kiepsko wygląda rózwnież animacja miasta i te małe okienko menu. :/ Najfajniej wygląda walka, pojawiło się parę smaczków graficznych. Z optymizmem czekam na pełną wersję. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Mnie wogole nie wywala do systemu a całą kampanie (cale 3 plansze) przeszedlem i kilka razy gralem w hotseat , oraz bez problemu moge zapisywac i odczytywac gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Eh, żeby pirata betę ściągać, jak można mieć od ręki klucz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 A ja właśnie nie mogę przejść 3 misji w kampanii. Na początku jest fajnie galopujemy, tłuczemy jakieś paści, zdobywamy swój zamek i parę tur później najeżdża mnie bohater co ma armie 3x większą niż ja. :mur: Pierwsze dwie misje były banalne, a tu teraz taki zonk. Jakoś nie chcę mi się jej od nowa zaczynać <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroganin Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Słuchajcie mam do Was pytanko. Czy w Heroes VI będą 3 ulepszenia danej jednostki ? W becie są dostępne tylko 2. Moim zdaniem byłoby to troche nudne - 5 zamków i tylko 2 ulepszenia jednostek. Znalazłem coś ciekawego - nowy system podziału jednostek na trzy poziomy (trzon, elita, czempion) Tak podobno ma być w nowym Heroesie. Czy to znaczy, że będą 3 ulepszenia ? Może w becie mieliśmy od razu jednostki na 2 poziomie ulepszenia i mogliśmy je jeszcze ulepszyć na 3 ? A może a pełnej wersji będzie dostępne maxymalne ulepszenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Zapewne będzie jak w przypadku HOMM V, gdzie było jedno ulepszenie. Dopiero w dodatku Dzikie Hordy były 2. Chyba, że zrobią totalną rewolucję.;) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroganin Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 Na filmiku przedstawiam jednostki Przystani w grze Heroes VI :) Zapraszam ;) http://www.youtube.com/watch?v=JR_Gjpj9hNY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) Might & Magic Heroes VI will be released on October 13th Hello Heroes, During the first phase of the Beta you were very active and provided us with very valuable feedback: your suggestions about general balance, factions balance and bug reports were very useful to us. Thank you! Thus, we took the decision to delay the release of Might & Magic Heroes VI in order to secure a bit more time for the dev team to take into account your comments and deliver the best quality game. Might & Magic Heroes VI will be released on October 13th. The Beta will reopen on August 16th. All fans who preordered the game via a regular retailer or won a key in a community contest will be able to play. During this second phase of the Beta more maps (solo and multi) and features will be available. We will keep you informed about it in our further news. Best regards, The M&M’s team No to poczekamy troszkę dłużej, ale jeśli faktycznie będzie widać te poprawki, to miesiąc nikogo nie zbawi. Pozostaje czekać do 13 października. Ewentualnie 16 sierpnia na betę nr 2. Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ja nie wiem jak oni mogli nie dać Bastionu z elfami i krasnoludami, a za to dodali jakieś głupie azjatyckie królestwo z kappami i innymi wężami, że o tych rekinach nie wspomnę... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Mam takie samo zdanie. Brak krasnoludów/elfów to jakaś masakra. Szkoda też, że nie ma Lochów/Dark Elfów. Jedyna nadzieja w tym, że wypuszczą potem rozszerzenia zawierające nowe zamki, a przynajmniej taką mam nadzieję. A już pomijając brak pewnych zamków/jednostek to ta nowa quasiazjatycka frakcja jest kompletnie z du..py wyjęta. Od 2 części grałem w każdą odsłonę i nie było chyba tak totalnie niepasującej do serii frakcji jak właśnie ta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zamek z krasnoludami to jeden z moich ulubionych. Szkoda, że go zabraknie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Och nie przesadzajcie, krasnoludy w 5 dostaliśmy dopiero w dodatku. Przez takich malkontentów wycięli nam Forge w Heroes 3- brak elfów pewnie uzasadnią fabularnie i dodadzą ich w jakimś kolejnym dodatku, a odrobina świeżości nie zaszkodzi (zresztą trochę to miasto przypomina 'Cytadelę' z 3 - chociaż tylko przez motyw 'wodny'). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Lasery, piły mechaniczne i pojazdy gąsienicowe w świecie fantasy? Naprawdę dziwi Cię to, że ludzie narzekali na trafność tego pomysłu? Malkontenctwo to chyba nie najlepsze określenie w tym konkretnym przypadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 (edytowane) We wszystkich Might&Magic pojawiały się w zaowalonej formie cyborgi i superkomputery. Pomysł pasował fabularnie i spiął by wielką klamrą 7 części Might&Magic z HoMM. Problem pojawił się dlatego że osoby grające w HoMM i osoby grające w M&M to dwa różne środowiska, więc wtedy rzeczywiście Forge spadło na tych pierwszych jak młot z nieba (być może 3DO powinno przygotować jakąś podstawę fabularną wcześniej, bo jedno z zakończeń (złe-kanoniczne) Might&Magic 7 sugerowało wprowadzenie nowego miasta i powrót fabularny starego wroga - Archibalda). Edytowane 11 Sierpnia 2011 przez Thomas 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2011 (edytowane) No widzisz czyli nawet sam przyznałeś, że Forge do HoMM pasował jak pięść do oka. A z tym azjatcykim zamkiem to chodzi mi bardziej o to, że żaden inny nie nawiązuje do świata realnego, w sensie nie kojarzysz Bastionu czy Undeadów z konkretnym krajem. A tu masz frakcje, gdzie chyba nawet nazwy jednostek ewidetnie wskazuje na powiązania z Japonia czego nie ukrywają nawet twórcy. I to mi się właśnie nie podoba, "oderwanie" zamku od fantastycznego świata do którego po prostu nie pasuje. Fabuła pewnie wszystko wyjasni co i jak, ale mimo wszystko wolałbym zamek który każdy zawsze i wszędzie będzie kojarzył z fantasy (czyt. krasnoludy/elfy) niż wymyślany i kombinowany na siłe. BTW. Czy ta druga beta, która ma wystartować za parę dni to będzie ten sam klient czy trzeba będzie coś nowego zassać? Edytowane 12 Sierpnia 2011 przez maSTHa212 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Będzie nowa beta? nawet nie wiedziałem, wiadomo czy znów trzeba będzie polować na klucz czy będzie dostęp na konta z poprzedniej bety? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=BBWenLGx4W4&feature=player_embedded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...