mechl!n Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Do wzięcia- na ebayu- "kup teraz" za 1.500 $ 8O http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...&category=40161 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 1500$ - buahahhahahahah nie moge buahhahahahahah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 lol mozna miec 2 takie w Polsce a nawet troche wiecej ;) za te 1500$ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Widze, ze to ebay na psy schodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Chyba troszeczke im się w głowie po przewracało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatso Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Taaa szczegolnie ze oficjalna cena to 500$...ciekawe jak ktos wyliczyl te 1500 buhhahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 a wiecie ze ten koles co sprzedaje ta karte jest szczesliwym zwyciezca konkursu ktory zorganizowala nvidia na targach e3 , koles wygral ta karte i poszedl po rozum do glowy i teraz ja sprzedaje za takie pieniadze obecna cena to juz ok 1000$ , buhahah a za miesiac bedzie dostepna za ok 500$ - boshe niektorzy ludzie maja nasrane w glowach w glowach (albo sraja pieniedzmi :) ) buhahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 tak jasne jakis pedal z gaciami ze zlota to se moze na to pozwolic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 nic dziwnego amerykanie maja poczucie wyzszosci wiec kazdy leci na takie cos : " So you want to have the fastest video card and have it before anyone else? " a ze nie maja na co kasy wydawac to mania poczucia wyzszosci sie odzywa i kupuja karte do kompa za takie pieniadze... W sumie widać jaka roznica medzy Polska a USA... wszytsko przez politykow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 nic dziwnego amerykanie maja poczucie wyzszosci wiec kazdy leci na takie cos : " So you want to have the fastest video card and have it before anyone else? " a ze nie maja na co kasy wydawac to mania poczucia wyzszosci sie odzywa i kupuja karte do kompa za takie pieniadze... W sumie widać jaka roznica medzy Polska a USA... wszytsko przez politykow... Co w tym zlego ze kogos stac na karte za nawet 3000$? Zastanawiam sie co np. Rumuni (mam nadzieje ze nikogo nie obrazilem) mysla o Polakach kupujacych np. Radeony 9700 a nie np. 9200, 9500. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le, chyba ich podyndoliło!! 1500 $ ! <span style="color:red;">[ciach!]</span>a, jeżeli u nas najlepszy GeForce FX Gainwarda kosztuje 3000 tys. PLN. Aktualny kurs: 1$ = 3,75 1500 * 3.75 = 5625 5625>3000 :D :? :? To może jakiś FX Limited Edition. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Ja <font color="#FF0000">[ciach!]</font>, chyba ich podyndoliło!! 1500 $ ! <font color="#FF0000">[ciach!]</font>, jeżeli u nas najlepszy GeForce FX Gainwarda kosztuje 3000 tys. PLN. Aktualny kurs: 1$ = 3,75 1500 * 3.75 = 5625 5625>3000 :D :? :? To może jakiś FX Limited Edition. chodzi o to ze tego jeszcze nie ma na rynku na polki ma wejsc za miesiac a koles to wygral w konkursie nvidii i sprzedaje na ebay (cos jak nasze algro) i takie ceny wali, a wiara to kupuje juz cena doszla do ok 1000$ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 tak jasne jakis pedal z gaciami ze zlota to se moze na to pozwolicTakie teksty jak ten, jasno pokazują że, POLSKA to wiocha i kraj zawistnych nieudaczników, rasistów i palantów. Zjeździłem kawał świata i w krajach zachodu tak nas postrzegają dzięki takim deklom :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 nic dziwnego amerykanie maja poczucie wyzszosci wiec kazdy leci na takie cos : " So you want to have the fastest video card and have it before anyone else? " a ze nie maja na co kasy wydawac to mania poczucia wyzszosci sie odzywa i kupuja karte do kompa za takie pieniadze... W sumie widać jaka roznica medzy Polska a USA... wszytsko przez politykow... Co w tym zlego ze kogos stac na karte za nawet 3000$? Zastanawiam sie co np. Rumuni (mam nadzieje ze nikogo nie obrazilem) mysla o Polakach kupujacych np. Radeony 9700 a nie np. 9200, 9500. Rumuni to pryszcz, mieszkancy Bangladeszu, to dopiero musieliby od pedalow w zlotych gaciach nas wyzywac :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 tak jasne jakis pedal z gaciami ze zlota to se moze na to pozwolicTakie teksty jak ten, jasno pokazują że, POLSKA to wiocha i kraj zawistnych nieudaczników, rasistów i palantów. Zjeździłem kawał świata i w krajach zachodu tak nas postrzegają dzięki takim deklom :evil: a co bronisz ich - pewnie tez taki jestes - a ja Ci powiem jedno mam w [gluteus maximus] jak mnie jako Polaka postrzegaja w innych krajach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Może jeszcze made in RPA :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 tak jasne jakis pedal z gaciami ze zlota to se moze na to pozwolicTakie teksty jak ten, jasno pokazują że, POLSKA to wiocha i kraj zawistnych nieudaczników, rasistów i palantów. Zjeździłem kawał świata i w krajach zachodu tak nas postrzegają dzięki takim deklom :evil: a co bronisz ich - pewnie tez taki jestes - a ja Ci powiem jedno mam w <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jak mnie jako Polaka postrzegaja w innych krajach A ja ciebie mam w [gluteus maximus] :evil: Co ty se kur*a myślisz, co??? Najlepiej zaryglować się w tej pieprzonej dziurze i mieć wszystko w [gluteus maximus]. Przez takich debili jak ty tak nas postrzega "Zachód" - sorry ja nie chcę mieć takiej opinii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 tak jasne jakis pedal z gaciami ze zlota to se moze na to pozwolicTakie teksty jak ten, jasno pokazują że, POLSKA to wiocha i kraj zawistnych nieudaczników, rasistów i palantów. Zjeździłem kawał świata i w krajach zachodu tak nas postrzegają dzięki takim deklom :evil: a co bronisz ich - pewnie tez taki jestes - a ja Ci powiem jedno mam w <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jak mnie jako Polaka postrzegaja w innych krajach A ja ciebie mam w <font color="#FF0000">[ciach!]</font> :evil: Co ty se kur*a myślisz, co??? Najlepiej zaryglować się w tej pieprzonej dziurze i mieć wszystko w <font color="#FF0000">[ciach!]</font>. Przez takich debili jak ty tak nas postrzega "Zachód" - sorry ja nie chcę mieć takiej opinii. a czy ja mowie o siedzeniu w tej dziurze - chcialem nawiazac do <span style="color:red;">[ciach!]</span>lonego marketingowo-komercyjnego pradu zyciowego jaki panuje na zachodzie - widac nie zrozumieliscie mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 tak jasne jakis pedal z gaciami ze zlota to se moze na to pozwolicTakie teksty jak ten, jasno pokazują że, POLSKA to wiocha i kraj zawistnych nieudaczników, rasistów i palantów. Zjeździłem kawał świata i w krajach zachodu tak nas postrzegają dzięki takim deklom :evil: a co bronisz ich - pewnie tez taki jestes - a ja Ci powiem jedno mam w <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jak mnie jako Polaka postrzegaja w innych krajach A ja ciebie mam w <font color="#FF0000">[ciach!]</font> :evil: Co ty se kur*a myślisz, co??? Najlepiej zaryglować się w tej pieprzonej dziurze i mieć wszystko w <font color="#FF0000">[ciach!]</font>. Przez takich debili jak ty tak nas postrzega "Zachód" - sorry ja nie chcę mieć takiej opinii. a czy ja mowie o siedzeniu w tej dziurze - chcialem nawiazac do <font color="#FF0000">[ciach!]</font> marketingowo-komercyjnego pradu zyciowego jaki panuje na zachodzie - widac nie zrozumieliscie mnie Ale z taką "opinią" to se możesz na Ukraine pracować a nie do np. Francji.... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 tak jasne jakis pedal z gaciami ze zlota to se moze na to pozwolicTakie teksty jak ten, jasno pokazują że, POLSKA to wiocha i kraj zawistnych nieudaczników, rasistów i palantów. Zjeździłem kawał świata i w krajach zachodu tak nas postrzegają dzięki takim deklom :evil: a co bronisz ich - pewnie tez taki jestes - a ja Ci powiem jedno mam w <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jak mnie jako Polaka postrzegaja w innych krajach A ja ciebie mam w <font color="#FF0000">[ciach!]</font> :evil: Co ty se kur*a myślisz, co??? Najlepiej zaryglować się w tej pieprzonej dziurze i mieć wszystko w <font color="#FF0000">[ciach!]</font>. Przez takich debili jak ty tak nas postrzega "Zachód" - sorry ja nie chcę mieć takiej opinii. a czy ja mowie o siedzeniu w tej dziurze - chcialem nawiazac do <font color="#FF0000">[ciach!]</font> marketingowo-komercyjnego pradu zyciowego jaki panuje na zachodzie - widac nie zrozumieliscie mnie Ale z taką "opinią" to se możesz na Ukraine pracować a nie do np. Francji.... :/ hmmm francji nie lubie wiec do ukrainy albo do ruskich jechac to calkiem niezly pomysl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...