Lordofthesoul Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 Nie :P Autodesk Inventor Professional 2011 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 Podobny soft. ta sama półka. ja jednak wolę SW. ogólnie układ w porządku. Czekam na kolejne zmiany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordofthesoul Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 nie miałem styczności jeszcze z Solid Worksem, a że Inventora mam legalnego (licencja studencka) to w nim pracuje :] Zmiany będą ale musicie sie uzbroić w cierpliwość :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 SW też jest udostępniany jako wersja studencka. Zależy od uczelni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordofthesoul Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 wiem, miałem kiedyś z uczelni Solid Edge'a ale zapodziałem gdzies hasło :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furtek Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Heloł! Jak się sprawuje Lamptron FC4 ? Napisz coś o nim tak dokładniej :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordofthesoul Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Lamptron sprawuje się bezproblemowo :P na pierwszym kanale mam podpiętą pompkę która bierze 18W, plus 3 gentle typhoony na pozostałych ;) co tu jeszcze powiedzieć? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furtek Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Przymierzam się aby takiego kupić :) skoro sprawuje się bezproblemowo to chyba kupie :) PS. ładniutki WC :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordofthesoul Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 polecam go z czystym sercem :] Dzieki :] będzie ładniejszy jak wprowadze parę pomysłów w życie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furtek Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 ja niestety stanąłem na zakupie bloku GPU :) nikt nie chce mi pomóc w skompletowaniu sprzętu :D Pozdrawiam !!! i wytrwałości życzę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordofthesoul Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 (edytowane) Mam mały problem z rezem. Nie mogę odkręcić korka, a muszę dolać płynu ;/ zapiekł się czy coś, nie jestem w stanie go ruszyć pomimo 15minut walk. ogólnie to za każdym kolejnym zakręceniem/odkręceniem jest z nim coraz gorzej. Czy ktoś z was ma jakiś patent na te korki żeby sie tak nie zapiekały? :> Edytowane 20 Grudnia 2010 przez Lordofthesoul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zbyt mocno nie zakręcać. Zawsze zostawiam trochę luzu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordofthesoul Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 jak zostawie luz to będzie ciekło przy odpowietrzaniu (taniec szamana ;P ) udało mi się go w końcu odkręcić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordofthesoul Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2010 (edytowane) Ucieszycie sie :] Faza zmiany mocowania chłodnicy jest juz mocno zaawansowana :) Chciałbym podziękować firmie PPHU ROCH z Tarnowskich Gór za szybkie i genialne wycięcie wodą mojego nowego sufitu :) A to reszta zakupów :P i farbki sufitowe :] EDIT: Sufit już pomalowany - udało mi sie idealnie dobrać farbę pod odcień obudowy ;) zdjęcie z lampą żeby było widać jak ładnie się faktura zrobiła - miałem zamiar taki efekt uzyskać :) Edytowane 31 Grudnia 2010 przez Lordofthesoul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elder Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 Bardzo ładnie wyszło,czekamy na fotki po montażu. Ta blacha musi swoje ważyć,jakiej jest grubości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordofthesoul Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 Blacha ma 3mm grubości i waży koło kilograma :] dużo ale sam taką chciałem :) Dzisiaj ogołociłem budę do zera - jutro tnę i składam go spowrotem z nowym sufitem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordofthesoul Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Skończyłem :) Wszystko pasuje, poza tym że koło śrub trzymających top uszkodziłem sobie lakier :) Porządne zdjęcia będą za parę dni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zedmen Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Pięknie panie kolego. Porównując stare rozwiązanie do nowego widać kolosalną różnicę. Dodatkowo doszła lepsza cyrkulacja powietrza w budzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordofthesoul Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dzięki :) Miałem wiele wątpliwości czy uda mi sie utrzymać odpowiednią jakość i czegoś nie popsuć, ale udało się :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2011 Przypominają mi się własne czasy jak miałem też chłodnicę na budzie - dobra robota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordofthesoul Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2011 gdybym miał większą obudowę to napewno byłaby w środku chłodnica :) ale jakoś przywiązałem się do tego Centuriona ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejger Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nooo i teraz jest kozacko ;D Tylko ten czerwony (?) płyn jakoś tak średniawo mi tu pasuje. Z niebieskim było imo lepiej, bo pasowało do mobo i plastików w budzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordofthesoul Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2011 (edytowane) nooo wiem... nie mogę się zdecydować jaki zrobić kolor :P może coś z barw ciemnego fioletu reaktywnego na czerwono pod UV? albo krwistej czerwieni? :P chce jakieś odmiany :) a że dostałem barwniki na święta to mogę eksperymentować ;) do niebieskiego pewnie wrócę... ale wiecie jak świetnie zaczął wyglądać Termochill EC6 UV blue jak do niego dodalem 2 krople niebieskiego mayhemsa? :P Edytowane 3 Stycznia 2011 przez Lordofthesoul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elder Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ciekawy eksperyment...poproszę foty,jestem ciekaw jak taki mix wygląda... Pytanie czy to działa po dłuższym czasie bo Screamer robił koktail z MD i wyblakło po kilkunastu dniach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordofthesoul Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 (edytowane) Troche chyba jednak wyblakło po staniu przez pare dni w butelce. a dla porównania - 1 kropla MD Blue Dye w 100ml wody Mayhems wygrywa ;] ale póki co czekam na rozwój wypadków z moją reklamacją MD UV Pink który po dodaniu do wody zabarwił ją na lekki, niereaktywny w UV błękit zamiast na UV róż ;] jeśli dostane nowy UV pink bede kierował się w stronę czerwieni/fioletu. a jak nie to wymienie go na UV blue :P Edytowane 6 Stycznia 2011 przez Lordofthesoul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejger Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 (edytowane) Fiolet może być bardzo ciekawy, a przy okazji oryginalny, bo widziałem do tej pory chyba z 1 polski fioletowy układ. Tylko może być problem z dopasowaniem takiej kolorystyki do reszty kompa. A czerwień? Mi się już przejadła przez zestawy asus rog+czerwone wc (nie ubliżając oczywiście osobom, które owe posiadają ;)) Edytowane 7 Stycznia 2011 przez Hejger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elder Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Fiolet jest ciekawym rozwiązaniem tylko jedno ale...co z wentylatorami w takim kolorze? Płyn i oploty no problemo,da się zgrać kolor aby był w jednakowym odcieniu a wentylatory? Pomalować śmigła? Wiem,można odpuścić sobie i dać wentylatory całe czarne ale to nie to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordofthesoul Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 (edytowane) prawda jest taka że ten niebieski mayhems mi sie strasznie podoba no i pasuje do wnętrza ;] i chyba do niego wrócę :) Edit: nie mogłem patrzeć na ten czerwony. po prostu nie mogłem. Aktualnie jest 6 kropel MD Blue Dye :P Edytowane 7 Stycznia 2011 przez Lordofthesoul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2011 Ile masz katod UV? Jakoś to u Ciebie fajnie mocno świeciło w niebieskim. Zrobisz jakieś foty z MD Blue Dye? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordofthesoul Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zdjęcia będą - może jutro nawet :) ale póki co bez UV bo jeszcze nie mam odczynnika UV z Mayhemsa. dlatego będą póki co tylko w daylight :P miałem masakryczny tydzień na uczelni i nie dałem rady ich wcześniej zrobić ;) Katody są 2, każda po 30cm. Zdjęcia były robione z 15s naświetlaniem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...