Audigy Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam. Moja aktualna audigy 2zs gold praktycznie skończyła swój żywot. Tak więc przymierzam się do zakupu nowej karty dźwiękowej. Głównie tak jak i ta będzie służyła do nagrywania (na emu i inne mnie nie stać, więc polecano mi zwykłą+mixer), w czym audigy 2 zs na prawdę sprawdziła się bardzo dobrze. Oprócz tego będzie musiała obsłużyć 5.1, ale to już chyba nie problem. Ważne żeby w grach, filmach i muzyce też dawała rade. Ogółem, jak za 250zł. znajdę coś lepszego od audigy 2 zs do wszystkich tych zadań , będę bardzo zadowolony. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam!. Ps. Może być używana. Dajcie jakieś propozycje. Edytowane 19 Sierpnia 2010 przez Audigy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Spróbuj powalczyć o tą: Asus Xonar D2 lub poszukaj np używanej X-fi Xtreme music albo trochę droższej Titanium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audigy Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 (edytowane) Ok, dzięki. Mam nadzieję że na windows 7 pro x64 nie będzie z nimi problemów. Edytowane 19 Sierpnia 2010 przez Audigy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audigy Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Kupie platinum pro...to samo co moja, tylko fajny panel ma;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...