Anima Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Witam mam problem z OC powyższego procesora a dokładniej podczas podnoszenia napięcia komputer w ogóle się nie włącza( nawet jak ustawie ta sama wartość jaką ma automatycznie 1.4V) Reszta sprzetu: Płyta:Asrcok N68-S RAM: 2 GB firmy Vram (400MHZ) oraz 2 GB firmy goodram (400MHZ) Zasilacz: OCZ StelthStream 600W Co może być przyczyna takiego zachowania po podniesieniu napięcia ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejger Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Na dobry początek proponuję zaktualizować bios. ASRock > Products > Motherboard > N68-S > Download Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oniryczny Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 też posiadam Athlona II 240 i myślę by go odrobinę podkręcić zwłaszcza że mój ASUS M4A785TD-V EVO jest przyzwoitą płytą na podkręcanie :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...