reyden Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Nie do końca Awaria , raczej "drobna usterka" Mam Monitor 17" LiteON B1770nsl z 2000 roku od Pewnego czasu pionowa powierchnia ekranu zmniejszyła się o ok. 3 cm z góry i z dołu Regulacja na monitorze niie daje Karta grafiki tesz nie jest winna ( sprawdzałem na karcie PCI , tak samo, nawet po całkowitym formacie+reinstalce WinME ) komp jak w podpisie Nie wiem co jest tego przyczyną Moze wy cos wiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Trafopowielacz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 ja cos takiego mialem na starym 14" ale problem byl po bokach zwezyl mi sie obraz o 3 cm i nie moglem go skorygowac , ale wina byl rzabany potencjometr , poprostu przestal dzialac , sprubuj skorygowac to programowo , sa takie programiki to regulacji geometrii obrazu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 ja cos takiego mialem na starym 14" ale problem byl po bokach zwezyl mi sie obraz o 3 cm i nie moglem go skorygowac , ale wina byl rzabany potencjometr , poprostu przestal dzialac , sprubuj skorygowac to programowo , sa takie programiki to regulacji geometrii obrazuszuklałem nma onecie i Google i nie moge znalesc A Nokia i NEC monitor test nie maja takich opcji Moze podasz mi pare adresów do tych progsów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 To jest związane z zasilaniem w monitorze, mogło polecieć 130V. Tylko servis jak nie masz pojęcia o elektronice. Pewnie kond. wyschły. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...