Prolog Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Potrzebuję dokonać zakupu karty microSD do Samsunga Corby. Z wiki dowiedziałem się tyle ze micro SD a SDHC to inna sprawa i nie są kompatybilne. Ciężej mi znaleźć microSD, a jak są to Kingstona... Wiec jak to w końcu jest? No i chciałbym wiedzieć czym rożnią sie class 4, 6 i 10 etc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 (edytowane) Według specyfikacji telefon obsługuje karty do 8Gb a wszystkie od 4Gb w górę to SDHC więc musi obsługiwać jedne jak i drugie. Poszczególne Class to określenie prędkości odczytu i zapisu 4=4MB/s, 6=6 etc. Edytowane 19 Sierpnia 2010 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 ok, chodzi mi o to czy ma to sens w przypadku telefonu bez OS'a ;) I polecacie cos? Transcend? Sandisk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Do telefonu najtańszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejger Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 SDHC to SD High Capacity, czyli SD o dużej pojemności, czyli większej niż 4GB. Reszta tak jak mówi BuMeL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...