pawcyk Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Tak jak w temacie mam zamiar kupic tego nooteboka Asus EeePC 1001HA 1,6GHz 1GB 160GB ***KATOWICE *** (1193617930) - Aukcje internetowe Allegro ale chodzi mi o ten internet-Łączność bezprzewodowa: 802.11 B/G/N @2.4GHz czy to jest tak ze pujde sobie na miasto i mam internet ZA DARMO? czy musi sie lonczyc z ruterem czy czeba kupowac jakies karty sim prosze o wyjasnienie mi tego tematu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Internet masz wtedy gdy w danym miejscu jest udostępniany - np w domu gdy postawisz sobie router bezprzewodowy lub w miejscach darmowych - tzw. hotspotach - można spotkać w niektórych miejscach publicznych, uczelniach itp. Nic wspólnego z kartami sim to nie ma. Te informacje znalazłbyś gdybyś choć trochę się wysilił. Poza tym Twoja ortografia jest zatrważająca!!! lonczyc, czeba, pujde - błędów nie ma tylko w tym co skopiowałeś!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...