mario445623 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Witam, jestem nowym uzytkownikiem i nie za bardzo wiem co gdzie i jak ale potrzebuje sterownikow do karty graficznej a kumpel polecil mi te forum, moja karta to ,,Intel® 82945G Express Chipset Family'', jesli byloby to mozliwe to prosilbym o jak najszybsza pomoc i dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jaki system? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Witam, jestem nowym uzytkownikiem i nie za bardzo wiem co gdzie i jak ale potrzebuje sterownikow do karty graficznej a kumpel polecil mi te forum, moja karta to ,,Intel® 82945G Express Chipset Family'', jesli byloby to mozliwe to prosilbym o jak najszybsza pomoc i dziękuje. Nie rozumiem, strona Intela padła? Support for the Intel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario445623 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jaki system? System to XP professional 32-bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Link Na przyszłość wysil się trochę. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario445623 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Nie rozumiem, strona Intela padła? Support for the Intel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...