ENIGMA Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 no właśnie co - dawno tam nie wchodziłem - coś tam kiedyś pisali o problemach a teraz serwisu brak - o co z tym chodzi? qma ktoś coś na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Witam Otóż to nie ja powinienem mówić o tym tylko osoby, które prowadziły serwis EXPC. Ale jednak jak wiem od redaktora EXPC [poprawione] gral zakończył współpracę, dlatego też obecnie strona nie istnieje formalnie i nie wiadomo czy jeszcze się pojawi w przyszłości, dobrze by było gdyby jednak zaistniała znowu :D. Może ktoś odpowiedni do tego się wypowie, szczególnie redaktorzy prowadzący Extreme PC. P.S. Do tych co by chcieli dyskytować na temat designu obu serwisów :!: także do moderatorów i adminów, wiadomo jak jest prawda, tylko prowadzący to forum i serwis upierają się że jest inaczej. Niedawno user który prowadził EXPC dsostał bana :evil: :evil: :evil: za to że powiedział prawdę , którą później usunięto przez kogo chyba wiadomo :evil: wiem iż później nawyzywał ....owi ale chodzi o to ze skasowali Prawdę :!: :evil: :evil: NIestety prowadzący nie uznają prawdy, jest to przykre, ale jednak rzeczywiste. P.S. 2. Zapewne zaraz ten temat zostanie zamknięty bądź usunięty co jest bardziej prawdopodobne, bo się boją prawdy :? jeśli zostanie usunięty to będzie znaczyć że nie chcą wyjawić prawdy, jeśli zostanie to będą dwa wyjscia: 1) wszyscy poznają wreszczie prawdę, Ci którzy jeszce jej nie znają albo, którzy są zauroczeni prowadzącymi. 2)nie usuną bo automatycznie by to wskazało na zatajenie prawdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Witam ... ... P.S. Do tych co by chcieli dyskytować na temat designu obu serwisów :!: także do moderatorów i adminów, wiadomo jak jest prawda, tylko prowadzący to forum i serwis upierają się że jest inaczej. Niedawno user który prowadził EXPC dsostał bana :evil: :evil: :evil: za to że powiedział prawdę , którą później usunięto przez kogo chyba wiadomo :evil: wiem iż później nawyzywał ....owi ale chodzi o to ze skasowali Prawdę :!: :evil: :evil: NIestety prowadzący nie uznają prawdy, jest to przykre, ale jednak rzeczywiste. P.S. 2. Zapewne zaraz ten temat zostanie zamknięty bądź usunięty co jest bardziej prawdopodobne, bo się boją prawdy :? jeśli zostanie usunięty to będzie znaczyć że nie chcą wyjawić prawdy, jeśli zostanie to będą dwa wyjscia: 1) wszyscy poznają wreszczie prawdę, Ci którzy jeszce jej nie znają albo, którzy są zauroczeni prowadzącymi. 2)nie usuną bo automatycznie by to wskazało na zatajenie prawdy. yeah, prawda Was wyzwoli :wink: daj se "siana" bo to juz nudne sie robi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Widzę, że stoi się za tweakiem. YEAH :wink: on nas wyzwoli :lol: Wiem ze trochę nadużyłem tego słowa, ale co miałem napisać zaprzeczenie fałszu ??? Jak sie nudne robi to sie nie czyta, to chyba proste, czy trzeba k-a-ż-d-ą---l-i-t-e-r-ę oddzielnie pisać aby zrozumieć ??? Nie chcę wszczynać kłótni :!: :!: :!: ale "daj se "siana" " = poparcie kłamstwa. KONIEC :!: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Witam Otóż to nie ja powinienem mówić o tym tylko osoby, które prowadziły serwis EXPC. Ale jednak jak wiem od redaktora EXPC wystąpił konflikt udostępnienia miejsca na stronę na Gralu, daltego też obecnie strona nie istnieje formalnie i nie wiadomo czy jeszcze się pojawi w przyszłości, dobrze by było gdyby jednak zaistniała znowu :D. Może ktoś odpowiedni do tego się wypowie, szczególnie redaktorzy prowadzący Extreme PC. P.S. Do tych co by chcieli dyskytować na temat designu obu serwisów :!: także do moderatorów i adminów, wiadomo jak jest prawda, tylko prowadzący to forum i serwis upierają się że jest inaczej. Niedawno user który prowadził EXPC dsostał bana :evil: :evil: :evil: za to że powiedział prawdę , którą później usunięto przez kogo chyba wiadomo :evil: wiem iż później nawyzywał ....owi ale chodzi o to ze skasowali Prawdę :!: :evil: :evil: NIestety prowadzący nie uznają prawdy, jest to przykre, ale jednak rzeczywiste. P.S. 2. Zapewne zaraz ten temat zostanie zamknięty bądź usunięty co jest bardziej prawdopodobne, bo się boją prawdy :? jeśli zostanie usunięty to będzie znaczyć że nie chcą wyjawić prawdy, jeśli zostanie to będą dwa wyjscia: 1) wszyscy poznają wreszczie prawdę, Ci którzy jeszce jej nie znają albo, którzy są zauroczeni prowadzącymi. 2)nie usuną bo automatycznie by to wskazało na zatajenie prawdy. a ja myslalem ze x-files przestali juz krecic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie chcecie wieżyć to nie :!: :!: :evil: :evil: nikt wam nie każe :evil: Ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le co za... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nie chcecie wieżyć to nie :!: :!: :evil: :evil: nikt wam nie każe :evil: Ja <font color="#FF0000">[ciach!]</font> co za... To sie nie bulwersuj, Ty wiesz swoje inni wiedza swoje. A mi to wisi jaka jest prawda - kto kogo splagiatowal - oto tu chodzi ? W kazdym razie zawsze ten co plagiatuje jest oszustem i idiota, a kto to jest to mnie juz nie obchodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 no ja się pytam o przyczyny a wy mi tu nawijacie o czym innym. temat kto od kogo zgapił już był - zresztą mi to zwisało - liczy się treść. Więc niech wypowie się ktoś kto wie coś na temat zamknięcia serwisu albo niech milczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...