Parry Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Witam. Właśnie licytuje ZALMAN CNPS 7000A-Cu i mam pytanie. Czytałem, że do jego montażu potrzebne są otwory w płycie głównej. Czy zamontuje to chłodzenie na EPOX 8RDA3+ PRO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 7000(A/B)_462MB_list Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parry Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Dzięki za szybką odpowiedź. Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 POtrzbne są otwory, a na tego EPoXa wchodzi bez problemu, wiem bo miałem kiedyś w takiej konfiguracji tego Zalmana, a teraz mam na czymś innym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...