kuki83 Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 jak sadzicie czy oplaca sie budowac przejsciowke do lcd na rs-232 (COM'a) za około 55-65zl, kompaktbilny z Matrix-Orbital, i dotego mozna by kupic wyswietlacz 2x16 z podswietlaniem za 40zl to chyba przyzwojta cena , w sumie by mie to kosztowalo nie cale 100zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 daj namiary na stronke z ta przejsciowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 a co do tecy to sobie tak na oko wyliczylem bo sam procesor to kosztuje okolo 30zl http://www.dpotter.com/david/software/software.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 chłe, chłe, :twisted: sam myślałem, żeby zrobić coś kompatybilnego z matrix-orbitalem, bo uważam, że ich ceny są chore. ktoś mnie jak widać uprzedził - i bardzo dobrze - będzie mniej roboty dla mnie :mrgreen: pozdrawiam m. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...