wampir Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 i ja tez :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 nierozumiem jednej rzeczy a mianowicie cen w komputroiniku. dysk barracuda 80gb 8mb 585zl a 120gb taki sam tez 8mb 588 wiec czy w tych wypadkach 40gb bo taka jest roznica wynos 3zl:O lol mi sie wydaje ze 120 sa schrzanione i takie tanie no bo przeciez 3zl za 40gb to sie oplaca jednak pozniej moga byc problemy :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 nierozumiem jednej rzeczy a mianowicie cen w komputroiniku. dysk barracuda 80gb 8mb 585zl a 120gb taki sam tez 8mb 588 wiec czy w tych wypadkach 40gb bo taka jest roznica wynos 3zl:O lol mi sie wydaje ze 120 sa schrzanione i takie tanie no bo przeciez 3zl za 40gb to sie oplaca jednak pozniej moga byc problemy :/ Dlaczego te 120 sa "schrzanione"? Mnie to bardziej wyglada na niedopatrzenie ze strony Komputronika... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 80 ze starej dostawy po starych (wyższych cenach) i tyle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Smieszy mnie czasem cos takiego... Kazdy chce tanio, a jak jest NA PRAWDE tanio, to znajduja sie osoby, ktore mysla ze ktos wciska im niepelnowartosciowy towar... Czasem faktycznie tak jest, ale bez przesady. W tym wypadku, to chyba faktycznie niedopatrzenie i "drobny" blad na stronce" :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 no tez mam takie odczucie :) 3zeta roznicy :) lepiej chyba wziac z 8mb no nie? ja chce miec ten dysk do filmof szczegolnie wiec nie wiem 2mba 8mb jaka to jest roznica :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 No i mają Pentium 4 2.4 GB :):):):):):):):) Chyba juz lece po niego :lol: ale z was lamy!przeciez 2.4 GB to pamiec cash!! :twisted: :oops: :lol: :D 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 No i mają Pentium 4 2.4 GB :):):):):):):):) Chyba juz lece po niego :lol: ale z was lamy!przeciez 2.4 GB to pamiec cash!! :twisted: :oops: :lol: :D 8O Ale to jest cache L1 czy L2 :?: i czy dla danych, czy dla instrukcji :?: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Ty Dimek na prafde nie wiesz? przeciez jest juz nofa versja cache!!! L7! i do nich sie wgrywaja dane z RAMUF! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Te P4 mają coraz wiecej pamięci. W zeszłym roku widziałem wersje 2GB a tu jest 400 MB wiecej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 ejno nie robta jaj topic smiechu jest troszke wyzej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Heh ja w polowie sierpnia planuje zakup MSI gf4 ti4200 128 Mb i mam nadzieje ze sie zmieszcze w cenie 500 zeta ;) No moze przesadzilem ale wersje 64 MB to napewno sie wtedy znajdzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...