rim Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 witam, proszę o propozycje klawiatur do 100zł klawiatura powinna być: cicha dobrej jakości stabilna - nie przesuwa się po całym biurku wygodna musi się pisać wygodnie z obsługą multimediów(pogłaśnianie - ściszanie ) gniazdo USB do którego mogę podpiąć np. pendrive (tzn, "do gniazda USB - które jest w klawiaturze podłączam np. pendrive") jesli chodzi o złącze to może być USB lub PS2 taką którą Ty byś wziął w tej cenie P.S Proszę o wiele propozycji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Nie wiem jak bardzo cichej oczekujesz, ale w kategorii do 100zl znajdziesz produkty a4tech (obecnie zmienił chyba nazwę na trust) - są niezłe jakościowo jak za tę cenę i trwałe. Jedynie ze sterownikami pod win7 bywają problemui nie działa np. przełączanie utworów w winampie. Ja mam klawiaturę tej firmy - model kl-7muod 4 lat i jest spoko - dałem za nią chyba 40. Spełnia wymienione przez Ciebie wymagania, jest jednak słyszalna - nieco bardziej niż te w laptopach. Co do innych firm - nie poradzę Ci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 @dr.elich trust jest na rynku od dawna. Ja bym brał natec medusa, kosztuje niecałe 50zł a ludzie na forach piszą że fajna klawiatura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Widać Trust i A4tech są jakoś "spokrewnione". W każdym razie ten natec medusa w porównaniu z moją klawiaturą ma lepszą jakość wykonania - chodzi zwłaszcza o system x-scissors. Obecnie modele a4tech-a też to mają więc tu bym poszukał jakichś recenzji, zwłaszcza, jeśli zależy Ci na przyciskach multimedialnych. Jeśli nie są dla Ciebie niezbędne medusa jest dobrym wyborem. Zresztą co do klawiatury uważam, że najważniejsze to zobaczyć na żywo jak Ci "leży". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...