Skocz do zawartości
rim

propozycje klawiatur do 100zł

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

proszę o propozycje klawiatur do 100zł klawiatura powinna być:

cicha

dobrej jakości

stabilna - nie przesuwa się po całym biurku

wygodna musi się pisać wygodnie

z obsługą multimediów(pogłaśnianie - ściszanie )

gniazdo USB do którego mogę podpiąć np. pendrive (tzn, "do gniazda USB - które jest w klawiaturze podłączam np. pendrive")

jesli chodzi o złącze to może być USB lub PS2

taką którą Ty byś wziął w tej cenie

P.S Proszę o wiele propozycji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak bardzo cichej oczekujesz, ale w kategorii do 100zl znajdziesz produkty a4tech (obecnie zmienił chyba nazwę na trust) - są niezłe jakościowo jak za tę cenę i trwałe. Jedynie ze sterownikami pod win7 bywają problemui nie działa np. przełączanie utworów w winampie. Ja mam klawiaturę tej firmy - model kl-7muod 4 lat i jest spoko - dałem za nią chyba 40. Spełnia wymienione przez Ciebie wymagania, jest jednak słyszalna - nieco bardziej niż te w laptopach.

Co do innych firm - nie poradzę Ci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widać Trust i A4tech są jakoś "spokrewnione".

W każdym razie ten natec medusa w porównaniu z moją klawiaturą ma lepszą jakość wykonania - chodzi zwłaszcza o system x-scissors. Obecnie modele a4tech-a też to mają więc tu bym poszukał jakichś recenzji, zwłaszcza, jeśli zależy Ci na przyciskach multimedialnych. Jeśli nie są dla Ciebie niezbędne medusa jest dobrym wyborem. Zresztą co do klawiatury uważam, że najważniejsze to zobaczyć na żywo jak Ci "leży".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi