kobus Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Big SORKI za wielkosc zdjeć :( ale mysle ze warto :) wezcie looknijcie na www.kobus.prv.pl tam mam jeszcze swoje transfery :) najwiesze a jakie u was bly maxymalne? pochwalcie sie :P wiem ze podobny topic jush byl ale warto troche odkurzyc 'starocie' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 To jest tylko chwilowy transfer z cache !!!!!!!!!1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Chłopie, o transferku to pogadamy we wrześniu. Będe miał 10 MB radiowe :D To jest tylko chwilowy transfer z cache !!!!!!!!!1 A no właśnie, pokaż transfer po godzinie ściagania 600 MB pliku :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 hyh looknijcie na moja strone i tam na dole sa te linki do innych miedzy innymi jak na moim lacu otwiera sie strona tweak.pl (foum) z speedm 66kb/s :D i kto podskoczy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 a chlopie pocahontasie :) ja mam radiowke na 10mbitach od grudnia :) tyle ze na 100osob ale i tak jak wiary nie ma kolo 3-4 to speedy sa ze az boli gloofka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Zwykle jak opera coś takiego pokazuje to jest błąd i pliki są uszkodzone. Mam znacznie lepsze transfery. W ciągu godziny sciągnąłem 3 CD Linuxa z FTP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 interesujace :) ja jestem happy jak mam 60 kb :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 mam takie pytanko a czy Twoj dysk potrafi zapisac 300MB w ciagu 1 sekundy ?? raqczej nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 mam takie pytanko a czy Twoj dysk potrafi zapisac 300MB w ciagu 1 sekundy ?? raqczej nie Skąd wziąłeś te 300MB w ciągu sekundy???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 mam takie pytanko a czy Twoj dysk potrafi zapisac 300MB w ciagu 1 sekundy ?? raqczej nie Skąd wziąłeś te 300MB w ciągu sekundy???? Z tego screena :?: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Beka :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 mam takie pytanko a czy Twoj dysk potrafi zapisac 300MB w ciagu 1 sekundy ?? raqczej nie Skąd wziąłeś te 300MB w ciągu sekundy???? Z tego screena :?: :roll: No rzeczywiście, przegapiłem drugiego screena, tylko jak już pisałem to jest błąd i najcześciej opera wtedy w ogóle nie ściąga a Kobus zrobił screena i pisze ze ma szybkie łącze. Kiedyś w operze miałem przy ściaganiu pare zer wiecej i co z tego jak pliki byłu uszkodzone i niekompletne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 też coś całkiem ciekawego wiadomo, że to był cache a tak pozatym siedze na łączu 0.5Mb/s DSL i raz ściagało mi się z prędkością 90-110kB/s, wiem że teoretycznie nie możliwe, jednak to nie był tym razem cache. Normalnie mam max 70kB/s. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 kobus ale sciemniasz :P taki bajer trobi sie w Operce czasem jak sciagasz jakis plik a potem sciagasz go jeszcze raz dajc retransfer - wtedy na samym poczatku wywala taka bzdure odnosnie predkosci transferu :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Benek, on chce tu jakoś zaistnieć a to że ma chłopak bujną wyobraźnię... dla przypomnienia: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=26611 Ja też mogę dać skrina jak na zwykłym modemie 56k wyciągam 28 kb/s przy ściąganiu pliku. Pause, potem resume i tyle..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 a chlopie pocahontasie :) ja mam radiowke na 10mbitach od grudnia :) tyle ze na 100osob ale i tak jak wiary nie ma kolo 3-4 to speedy sa ze az boli gloofka Na sto :? :? Ja będe miał na 6 osób, które tylko przeglądają strony 8) A co do tych transferów to są różne kwiatki, na moim ISDN pierwszą sekunde plik ściąga się np. ok. 900 KB/s , a później, standardowo spada do 15 :cry: A co do tych Twoich innych topiców. Wydaje mi się że chcesz tylko zaistnieć na forum. W sumie to dobry wynik od 3 lutego 2003 masz już 512 postów. Niezły wynik :evil: :evil: Qurwa, już 3 raz zmieniam tego posta :wink: . Pokaż nam jak się ściągają pliki powyżej 30 MB. Mam identyczne transfery co ty, jak ściągam 30 KB :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Benek, on chce tu jakoś zaistnieć a to że ma chłopak bujną wyobraźnię... dla przypomnienia: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=26611 Ja też mogę dać skrina jak na zwykłym modemie 56k wyciągam 28 kb/s przy ściąganiu pliku. Pause, potem resume i tyle..... heheh nie uwierzycie mnie kiedys na modemie skoczylo do ponad 250kb/sek jednak nierealne bylo zlapac to na screena update: na zwyklym analogowym modemie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 transfer 300 megabajtów /s w polsce przynajmniej nie jest możliwy, maxymalne co mozesz uzyskać na istniejących polskich łączach internetowych to 160 megabitów/sczyli jakieś 20 MB/s pod warunkiem że nikt w polsce nie korzysta w tej chwili z netu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 ...zakladajac ze serwer z ktorego sciagasz bedzie stal na takim laczu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 ...zakladajac ze serwer z ktorego sciagasz bedzie stal na takim laczuamen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoVe Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 haha jak bys z tak predkoscia sciagal 149KB to bys nawet screena nie zdarzyl zrobic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 transfer 300 megabajtów /s w polsce przynajmniej nie jest możliwy, maxymalne co mozesz uzyskać na istniejących polskich łączach internetowych to 160 megabitów/sczyli jakieś 20 MB/s pod warunkiem że nikt w polsce nie korzysta w tej chwili z netu :lol: ale glupoty piszesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 hehehe :) chcialem Was sprawdzic :) no i jednak sie wiara z tweake zna na kompach takze nie myslcie sobie ze robie jaja ale tak serio to na swiatlowodzie tez sa przepiekne speedy wiec nie negocjujcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 hehehe :) chcialem Was sprawdzic :) no i jednak sie wiara z tweake zna na kompach takze nie myslcie sobie ze robie jaja ale tak serio to na swiatlowodzie tez sa przepiekne speedy wiec nie negocjujcieczy to ma byc jakis zart??? facet przyznalbys sie do bledu, a nie sciemnial, ze kogos sprawdzales :evil: cza umiec przegrywac :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 hyh looknijcie na moja strone i tam na dole sa te linki do innych miedzy innymi jak na moim lacu otwiera sie strona tweak.pl (foum) z speedm 66kb/s :D i kto podskoczy :Pja moge z OC neostradki skoczyc - 250KB/sek - 400KB 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 --------ludzie---------- nie piszcie takich glupot jak pl00b00 po prostu dalem taki topic i jush kto bedzie sie wypowiadal tego typu postami bedzie niczym po prostu wilkim 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 takiech bledow jak dales to ja tez duzo mialem - transfery po pare mega na sek, zaraz po wlaczeniu sciagania - IMHO bez sensa pisac takie glupoty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 kobus heh podjarales sie transferem :) , coz chciales sie pochwalic ale nie wyszlo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 chyba ty chyba ty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 chyba ty chyba ty wiesz jakis dziwny jestes nie qmam cie :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...