Skocz do zawartości
kobus

na światlowodzie u wuja :-D ale speedy!!!

Rekomendowane odpowiedzi

eheh smiema :/

Zeby to jeszcze miec 60kb z tweaka !! :) Lisek powinien sie obrazic ;) Pamietam dobvzre jak ściągałem cos kiedyz z ftp'a tweak'a i miałem transfery koło 100KB/s i wiecej aele to juz z innych witryn :? teraz jak łatwo si domysleć juz nei ma tak dobzre, bo jak wiadomo wszystko sie .. tegoci :/ :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi niedawno zalozyli dsl 512 i jak przyszli zakladac, jak tylko podlaczyli i sprawdzili szybkosci to wyszlo w progsie 8Mb/s :lol:

Powiedzialem ze juz moga sobie isc ale oni skonfigurowali do 512 :cry: :cry:

Jedyna rzecza jaka moge sie pocieszyc to jest to ze mam 10k/s za darmo bo transfery mam na poziomie 65-64k/s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co za mlot... co za mlot... Kobus ... oj, oj, oj, oj, oj, jak dla mnie to ty jestes totalny bucek tego forum :) juz wole czytac zagadki Grahama (no offence :) temat sie fajnie rozwinal ;) ) ale ty Kobus jak widze twoj temat z 2 stronami, to wiem, ze sie z ciebie smieja :)

moze czas by najwyzszy zmienic xyve, bo jakos tak wstyd :) hehe :) i nie mow, ze chciales nas sprawdzic, bo po prostu poplulem sobie w tym momencie monitor ze smiechu, bo to brzmi tak dziecinnie :) aaa... tak co by sie ludzie posmiali :) poszukajcie jednego z pierwszych postow Kobusa, w ktorych pisze na temat swojego boskiego antka 2700 i duronie800 :) :) :) :) :) jakby ktos sadzil, ze ma antka to radze sprawdzic jego podpis... po prostu :lol:

wstyd za ciebie Kobus :) jeszcze jeden taki tekst i cie deportuja na Ukraine :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Benek, on chce tu jakoś zaistnieć a to że ma chłopak bujną wyobraźnię...

dla przypomnienia: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=26611

Ja też mogę dać skrina jak na zwykłym modemie 56k wyciągam 28 kb/s przy ściąganiu pliku. Pause, potem resume i tyle.....

To nic :). Ja na modemie wyciagnolem wczoraj 120kb/s w Imeshu (az mnie zblokowalo :D 20-30 nie licze;] ale takie cos to nono ;])

Co do Kobusia to niezly z niego lolek, mozna si eposmiac :D. BTW u mnie w klasie tez jest taki czlowiek jak KObus :(. Mowi ze ma AGP 16x, KT440 na plycie oraz uwaga :D ze dal za radka 8500 2000 zl (kupil go w grudniu) =]. ALe coz jak ktos nie moze sie wiedza wykazac to musi ti jakos nadrobic ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

--------ludzie---------- nie piszcie takich glupot jak pl00b00 po prostu dalem taki topic i jush kto bedzie sie wypowiadal tego typu postami bedzie niczym po prostu wilkim 0

qrwa palko kogo nazywasz zerem ?? jak mnie (innych pewnie tez sadzac po dalszej czesci topicu) to spieprzaj zbierac strym babcia purozaury z pod d=u=p=y. i nie wal sciem jakis tylko najpierw pomysl 2 razy zanim cos napiszesz, a najlepiej 4 razy.

a ten topic o athlonku to lol jak z tad tam, widac po twoich postach, ze ty jestes troche dziwny. taz mialem takiego kumpla co w czasach voodoo2 mowil, ze ma voodoo4. kolo zle skonczyl :twisted: tyle tylko powiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...