Gość blabla Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Mam kino domowe z takim oto dvd : Sony DVP-NS708H, mam problem z obrazem, przez co wpadłem na pomysł aby zaktualizować oprogramowanie, ale o dziwo nic o niej nie pisze w instrukcji, a w necie nic nie mogę znaleźć , na oficjalnej stronie sony też nic nie znalazłem. Jeśli miał ktoś odczynienia z tym DVD, to prosiłbym o pomoc. pozdrawiam , z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Jakie to problemy z obrazem ? Sony raczej rzadko publikuje aktualizacje FW do swoich produktów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blabla Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 problem jest taki że obraz lata, z jeden strony na drugą, normalnie idzie film włączyć , wszystko działa itp, ale obraz szaleje, co dziwne na jednym Tv działa normalnie a na 2 niestety taki bajzel jest, podejrzewam że coś* padło w tym TV, wpadłem na pomysł żeby zaktualizować, ale jeśli nie ma czegoś takiego to trudno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Prędzej coś nie tak z wejściem video / kablem w telewizorze. Sprawdź na jeszcze jednym, jak wszystko będzie ok to ewidentnie wina odbiornika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blabla Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 tak kabel wziąłem inny, także kabel wykluczam, może coś z gniazdem w TV...., ma swoje lata, ale wiadomo chciałbym się upewnić w 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...