Killer85 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Witam Mam okazję go mieć za 1800-1900 PLN Używany miesiąc Przeznaczenie net,filmy(w niedługim czasie podłączenie do jakiegoś większego TV),filmy w HD,mkv,czasem starsze gry pokroju Diablo 2. Warto?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Witam Mam okazję go mieć za 1800-1900 PLN Używany miesiąc Przeznaczenie net,filmy(w niedługim czasie podłączenie do jakiegoś większego TV),filmy w HD,mkv,czasem starsze gry pokroju Diablo 2. Warto?? Nowy kosztuje od 1900 do 2300 w zależności ile ma ramu.Jak to wersja 2G to lepiej nowego kupić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Nowy kosztuje od 1900 do 2300 w zależności ile ma ramu.Jak to wersja 2G to lepiej nowego kupić :) 3gb ramu+torba na niego gratis w zamian za mojego kompa z sygnaturki+monitor mam taką opcję do zamiany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Mam SL500, z matrycą matową? Bo glare hymm jest kiepskawy Ci powiem... Lapek z układem nv? czy integra intelowska? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Mam SL500, z matrycą matową? Bo glare hymm jest kiepskawy Ci powiem... Lapek z układem nv? czy integra intelowska? Matowa matryca z układem nvidii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 (edytowane) To ja bym brał :), ale katów widzenia matryce Lenovo nie mają zbyt dobrych to ostrzegam... Edytowane 22 Sierpnia 2010 przez M1siek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Jednak Mobile Intel® GMA 4500MHD Nie opłaca mi się ta wymiana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...