qtch Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 wszystkie filmy jakie mam na cdkach i na hdd dzialaja mi za szbko tzn. przeskakuja sekundy w 0,5 sec czy cos kole tego nie da sie w ten sposob filmowe ogladac i nie wiem w czym jest problem, uzywalem roznych playerow i kodekow, problem wystepuje od niedawna, po zmianie plyty na epoxa, ale nie wiem czy to ma jakies znaczenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Przyspieszenie sprzetowe sobie obniz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 jak ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Zaawansowane ustawienia grafiki we właściwościach systemu. Chyba. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 panel sterowania -> ekran -> ustawienia -> zaawansowane -> rozwiazywanie problemow. (win xp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Przyspieszenie sprzetowe? Czy to mozliwe? Moim zdaniem to wina ktoregos z kodekow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 przespieszenie sprzetowe nic nie dalo :( kodeki juz zmienialem, wiec tez nie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Zobacz jakimś playerem niekorzystającym z bibliotek media playera np. Koala Film Player Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Odpal Vplayera i masz tam taki suwak do przyśpieszania i zwalniania filmu. Standardowo jest ustawione na x1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Według mnie to wina kodeków, a nie sprzętu. Jakiś czas temu pojawił się na forum fajny link: http://www.cdrinfo.pl/software/artykuly/ar...=20030308201450 Poczytaj sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Kurcze tyle osób odpowiedziało a nikt nie wpadł na to, że nForce (Epox 8RDA+) + WIN98 = przyspieszone DivX-y. Może to tylko mój problem, ale tak sie dzieje. Zakłada, że masz win98, więc radze przejść na W2k-XP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 kuran, tego sie obawialem :( juz nawet skolowalem wina xp i 2003 enterprise, wiec bede musial zainstalowac, a nowe drivery nforce na to nie pomagaja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Poczekaj, aż ktoś poprze lub obali moją teorie :) Stery nic nie zmieniają, gdyż jak ostatni bawiłem sie win98se na sterach 2.03 to było to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 zmienilem media playera i stery nforce i nic :( bede wina robil w weekend, zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Good Luck - Jak to mawiają ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Dziwne, tez mam 8RDA+, wina 98SE (+2000) i jakos mi normalnie smigaja, tyle ze zjechalem z przyspieszeniem sprzetowym do minimum. watpie wiec zeby to byla wina systemu, chociaz ........... :?: glowy nie dam. BTW nie mam zadnych updateow do winow, leca "na golasa" i to niezle, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Dziwne, tez mam 8RDA+, wina 98SE (+2000) i jakos mi normalnie smigaja, tyle ze zjechalem z przyspieszeniem sprzetowym do minimum. watpie wiec zeby to byla wina systemu, chociaz ........... :?: glowy nie dam. BTW nie mam zadnych updateow do winow, leca "na golasa" i to niezle, Co nie zmienia faktu, że "z biegu" i bez przeróbek divx-y pod win98 i nForcem chodzą za szybko, a w w2k i wyżej jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Qmpel ma dokaldnie taki sam problem i nie wiem co zrobic...tylko ze on ma Asus P4PE i pIV 2.4 a wiec stwierdzenie ze na nforce2 chodza za szybko moze nie jest trafne...moze ktos ma jakies pomysly co zrobic zeby to chodzilo. Fakt faktem ze pod XP mu dzialaja filmy dobrze a pod 98se nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 jest to pewnie wina kodeków. tez takie cos miałem ale mam sarego celka :D kekekek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Hmm ale ma zainstalowane same fddshow...fakt ze wczesniej zainstalowal windows media player9 ale potem odinstalowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 przeinstalowalem winy na xp i wszystko smiga jak nalezy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...