Kristof Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Mam przegladarke IE 5.0 i od jakiegos czasu kiedy wchodze na niektore strony a najczesciej na jakies forum wyskakuje mi komunikat o bledzie "lexplore" i na tym konczy sie moje czytanie. Czy ktos sie kiedys spotkal z czyms takim i jak sobie z tym radzil? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Pewnie jakiś program zamienił jakieś biblioteki. Zainstaluj nowszą wersje IE lub reinstaluj system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Sprobuj zainstalowac IE6 ze zintegorwanym SP1. Moze byc to konflikt bibliotek, lub ktoras zostala uskodzona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz994 Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Ja miałem to samo, okazało się że winne były podminione pliki dll, podczas instalacji programów lub gier bez mojej kontroli nowsza wersja zastępuje starszą i robią się problemy. Jednak po zainstalowaniu IE 6.0 wszystko działa szybciej i bez kłopotów Zainstaluj IE 6.0 jest najlepszy!!!, żadnych problemów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Mam przegladarke IE 5.0 i od jakiegos czasu kiedy wchodze na niektore strony a najczesciej na jakies forum wyskakuje mi komunikat o bledzie "lexplore" i na tym konczy sie moje czytanie. Czy ktos sie kiedys spotkal z czyms takim i jak sobie z tym radzil? a moze czas poszukac alternatywy dla IE :?: jest tego wiele i zdecydowanie lepsze :!: osobiscie polecam Opere 7.11b a jak nie chcesz alternatywy to przeinstaluj tego IE 5.0 i powinno byc OK :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...