Skocz do zawartości
ssound

wymieniłem grafe i nie moge teraz dać wyzej niz 133 fsb

Rekomendowane odpowiedzi

Doczekałem sie grafy i spoko jest ładnie sie kreci (300/600,nie prubowalem wiecej jeszcze)i wogule, ale teraz nie moge dac wiecej jak 133 fsb na tej mojej płycie :evil:

Wczesniej jak mialem GF 2 MX 400 to szło spoko na 147 i był wtedy prawie xp 2000+ a teraz nawet 138 nie moge, bo zwis 3d marka 2001 w pierwszym teście, w grach to samo.

Pamieci mam jedną 266 a drógą 333 i nawet jak wyjmę ta gorszą to i tak to samo.

Wsadzilem spowrotem starą grafe i na niej jest ok tylko 3d markiem 2000 testowalem bo 2001 coś sie zesrał i teraz nie moge go zainstalować...

Myslałem ze moze zasilacz nie wyrabia ale jak wyjołem i powyłączałem wszystko i została tylko grafa i hdd dalej to samo zwis od razu.

A i wina windowsa to też nie jest bo robiłem format też.

Ogulnie to sie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>i.łem bo nie mam 10 tys 3d marków :| 9600 max :|

Co robić, gdzie szukać przyczyny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo taka plyta :P

albo zasilacz ci nie wyrabia z podkrecaniem proca i grafy jednoczesnie,albo nawet z podkrecaniem proca,bo gf4ti to jednak cos niecos tego pradu bierze

ja chwale swojego Codogena 250W ,ale cos mi mowi ,ze jak bym grafe na jakas wypasiona zmienil (pradazerna) to bym nad zasilka musial myslec z tak podkreconym procem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieje sie tak niezaleznie czy podkrece grafe czy nie.

Chyba jednak to zasilacz:

http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=132775

To napieci idzie na grafe chyba i cos jej zamało pewnie? Na MX 400 było spoko krecilem grafe i proca na 2000+

Pozycze jutro zasilacz i sie wyjaśni :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...