ssound Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Doczekałem sie grafy i spoko jest ładnie sie kreci (300/600,nie prubowalem wiecej jeszcze)i wogule, ale teraz nie moge dac wiecej jak 133 fsb na tej mojej płycie :evil: Wczesniej jak mialem GF 2 MX 400 to szło spoko na 147 i był wtedy prawie xp 2000+ a teraz nawet 138 nie moge, bo zwis 3d marka 2001 w pierwszym teście, w grach to samo. Pamieci mam jedną 266 a drógą 333 i nawet jak wyjmę ta gorszą to i tak to samo. Wsadzilem spowrotem starą grafe i na niej jest ok tylko 3d markiem 2000 testowalem bo 2001 coś sie zesrał i teraz nie moge go zainstalować... Myslałem ze moze zasilacz nie wyrabia ale jak wyjołem i powyłączałem wszystko i została tylko grafa i hdd dalej to samo zwis od razu. A i wina windowsa to też nie jest bo robiłem format też. Ogulnie to sie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>i.łem bo nie mam 10 tys 3d marków :| 9600 max :| Co robić, gdzie szukać przyczyny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord SZUM Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 to chyba czas na zmiane plyty sie zbliza... aczkolwiek mozesz sprobowac z jakas inna mocniejsza zasilka jeszcze. ale chyba za duzo z tym ecsem nie poradzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 albo taka plyta :P albo zasilacz ci nie wyrabia z podkrecaniem proca i grafy jednoczesnie,albo nawet z podkrecaniem proca,bo gf4ti to jednak cos niecos tego pradu bierze ja chwale swojego Codogena 250W ,ale cos mi mowi ,ze jak bym grafe na jakas wypasiona zmienil (pradazerna) to bym nad zasilka musial myslec z tak podkreconym procem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 chwalisz swojego codegena??? :DDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 A moze to zbyt mocno grafa podkręcnoa???BO jak kręcisz fsb to i AGP idzie w góre.Ustaw standardowe taktowanie grafy i wtedy sprubuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 chwalisz swojego codegena??? :DDDa czemu mam nie chwalic ciagnie to co widac bez oporow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Dzieje sie tak niezaleznie czy podkrece grafe czy nie. Chyba jednak to zasilacz: http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=132775 To napieci idzie na grafe chyba i cos jej zamało pewnie? Na MX 400 było spoko krecilem grafe i proca na 2000+ Pozycze jutro zasilacz i sie wyjaśni :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 uuuuuu stary, to juz poniżej tolerancji 5%.Wywal to goofno i kup sobie cos lepszego .np. chiefteca 3.3V idze na grafe właśnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 no z tym napieciem 3,3+ to zasilak definitywnie do wymiany :P :P pozdr :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...