BoooM Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Witam, czy ktoś może podpowiedzieć gdzie kupić wentylatorek do karty ASUS GT220? Pytałem w kilku sklepach ale proponowano mi całe chłodzenie razem z wentylatorkiem, a ja potrzebuję sam wentylatorek - mój od kilku dni buczy niesamowicie i ewidentnie zakończył swój żywot. Może ktoś zna jakiś sklep internetowy gdzie mają takie "cudo"? Wentylatorek ma mniej więcej 36mm średnicy. Dziękuję za informacje. Pozdrawiam, D.C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Kup ten radiatorek i odkrec z niego wentylatorek. Ale najpierw spytaj faceta jakie ma wymiary ten coolerek i jakie ma zamontowanie. WENTYLATOR SUNON DC 12V - 1.0 W/124010VM/ (1195966469) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Swego czasu padl mi taki wentylatorek / wyjec na GF4 Ti4200. Odpuscilem sobie szukanie zamiennika, tylko go wykrecilem i na radiatorze amatorskim sposobem (plastikowe opaski + wkret miedzy finy radiatora) osadzilem wentylator 80mm Arctic Cooling. Duzo ciszej i duzo trwalej. Jedyna wada bylo zajecie sasiedniego PCI. Teraz sa swietne wentyle typu SLIM (12mm zamiast 25mm) jezeli to bylby problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...