Brodi Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Witam Mam kilka pytań odnośnie temperatury 1. Jaka powinna być nominalna temperatura tego procka ? Mam 50 i myśle że to troche za dużo . Czas zmienić chłodzenie ? 2. Ile maksymalnie stopni wytrzyma ? Przy kręceniu żeby się nie usmażył 3. Ile maksymalnie stopni wytrzymują (stabilna praca ) wasze AMD ? NIe chodzi mi konkretnie o XP1600 lecz ogólnie . NIe chce przesadzić przy podkręcaniu . Tylko nie piszcie debilnych tekstów w stylu "panowie z AMD piszą że ..", "pogoogluj sobie " Chodzi mi o wasze spostrzeżenia na podstawie waszych "osiągnięć" w końcu to forum Tweak.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Witam Mam kilka pytań odnośnie temperatury 1. Jaka powinna być nominalna temperatura tego procka ? Mam 50 i myśle że to troche za dużo . Czas zmienić chłodzenie ? muj dureń rozgrzewa sie do 44( prosto ze Speedfana), pod 50 podchodzi jak troche pogram 2. Ile maksymalnie stopni wytrzyma ? Przy kręceniu żeby się nie usmażył 55-90 nawet , ale bedzie baaardzo niestablny 3. Ile maksymalnie stopni wytrzymują (stabilna praca ) wasze AMD ? NIe chodzi mi konkretnie o XP1600 lecz ogólnie . NIe chce przesadzić przy podkręcaniu . 45-50 stopnii , zalerzy od serii i typu procsa , oraz Mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 u mnie ( tylko ze aj mam 1700+ b0 ) juz przy 46 *C jest zwiecha lub restart...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...