Skocz do zawartości
marcinboree

ddr2 1066 2x2gb ( qvl ) do asus p5q deluxe

Rekomendowane odpowiedzi

witam serdecznie dziękuję za zainteresowanie i proszę o pomoc w doborze ramu do płyty głównej aasus p5Q deluxe pod DDr2

qualified Vendors lists- mam w instrukcji ale numery kości w niej zawarte różnią się od tych z e sklepów

chcę kupić wydajnę pamięć by ją nie musieć teraz jeszcze podkręcać ale w przyszłości tak .

dlatego wybrałem 1066 bo chcę zejść z timingów na podniesionym V wedle opisóe na P U R E - P C i innych forach .

znalazłem jedną pamięć z listy która pasuje do instrukcji

Corsair XMS2 4GB (2x2GB) DDR2 1066MHz CL5 (TWIN2X4096-8500C5DF) - porównanie cen w sklepach internetowych

czy muszę trzymać się ściśle instrukcji ????

chcę maksymalnie wydać 400 zł choć nie ukrywam że najlepiej było by kupić używaną na gwarancji !!!!

co powinienem kupić by nie wydać za dużo a być content.

to bardzo pilna sprawa . proszę o radę osoby które mają i testowały pamięć o której się wypowiedzą !!!!!!!!!!!! B-)

czy nie lepiej przesiąść się na p5q-3 deluxe... która obsługuje już ddr3 ??????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra cena ???

skąd wiesz czy ruszą na mojej płycie...???

na liście są gskill'e ale jakie nr kości to nie piszu...!~!!!!

a co Ty na to ????

http://allegro.pl/item1199653640_okazja_corsair_twin2x4096_8500c5df_dominator.html

bawić się w uzywki...?

Edytowane przez marcinboree

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Olej qVl bo to nonsens. Sa tam pamieci ktore byly testowane ... Chodzi o to ze ktos gdzies posmarowal i za to ma swoj produkt na liscie a user byc moze go kupi.

Twoja plyta obsluguje nawet 1200MHz wiec spokojnie. Czy cena dobra? Nie wiem, teraz ddr2 ida w gore i jakos wszystko sie kreci dziwnie. Lubie G.Skille i tyle :P Poszukaj jakichs wypowiedzi albo testow ramu, ktory najlepiej sie kreci.

Uzywki ok ale kupuj takie ktore maja wieczysta gwarancje i najlepiej dowod zakupu (paragon or faktura :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi