MaryGave Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Witam od dziś jestem posiadaczem Windows 7 mam konsolę Xbox i Xbox 360 i wcześniej pod Win XP udostępniałem internet dzięki drugiej karcie sieciowej po zainstalowaniu siódemki było git później coś zaczęło się ze sterownikami dziać zainstalowałem z płytki od płyty głównej bo sieciówka zintegrowana leci do konsoli mobo mam Asrock k8nf3-vsta i teraz pojawia się sieć niezidentyfikowana i brak dostępu do sieci a karta sieciowa podłączona do internetu udostępnia internet i było wszystko dobrze próbowałem także zaporę włączyć i wyłączyć i nic nie dało miałem ustawione DHCP oraz wpisałem dane i nic dodam że miałem też ustawione dane na sztywno i nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 (edytowane) Ale długie zdanie. W sumie to nawet nie zdanie bo kropki brak. Nie chce mi się nawet próbować pomagać komuś kto nie potrafi włożyć odrobinę wysiłku i napisać proste 3 zdania, tak bym nie musiał się męczyć z czytaniem takiego badziewia. :mur: Edytowane 26 Sierpnia 2010 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...