Fidelis Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Szybkie pytanie, która z tych klawiatur sprawdzi się lepiej podczas korzystania w nocy? Zależy mi szczególnie na ciszy, jak i wygodzie. Może polecicie jeszcze coś lepszego? Komputer używany głównie do pracy z programami graficznymi, także użyteczność w grach nie jest dla mnie najważniejsza. Cena: do 300 PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Mam Illuminated i podswietlenie jest super. Na glosnosc tez nie narzekam. No i jest bardzo ladna :) Natomiast G15 moze Ci sie lepiej sprawdzic ze wzgledu na klawisze macro, pod ktore mozesz podpiac najczesciej uzywane skroty. Jak dla mnie obie maja sens, musisz sie tylko zastanowic, czy wolisz klawisze zwykle, czy laptopowe i czy przydadza Ci sie klawisze macro z G15. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs82 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 ja polecam illuminated klawiatura jest bardzo komfortowa a podświetlenie świetnie się spisuje w nocy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobikon Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Tutaj o niej czytałem: Recenzja klawiatury Logitech Illuminated - Pierwsze i drugie wrażenie :: PCFoster.pl Ale jak grasz wziąłbym logitecha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidelis Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Dzięki ! A może ktoś ma jeszcze jakieś ZA i PRZECIW Illuminated? Bo szczerze to też jestem bardziej skłonny co do niej. @bobikon: One oby dwie są Logitecha. Chyba że nie zrozumiałem żartu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) Mam z rok Illuminated , złego słowa powiedzieć nie mogę, chociaż zdarzają się przypadki że niektórym źle działa SPACJA czy jakieś inne klawisze... Nawet na niej od czasu do czasu gram i też daje radę . Jak dla mnie minusem w tej klawiaturze jest lewy Shift. Jak dla mnie za mały, nie raz zdarzało mi się wcisnąć slash zamiast shift-a < - kwestia przyzwyczajenia. PLUSY - wykończenie , trwałość, klawiatura po roku nie nosi żadnych śladów użytkowania . Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez hyper_2002 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidelis Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 No to poszło zamówienie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 G15 nie należy do cichych. Ale podświetlenie jest wystarczające do pracy nocą. Raczej dobrze zrobiłeś zamawiając Illuminated bo G15 to typowy gamer machine :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobikon Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Czekamy na info jak się spisuje :) Na pcfoster raczej ją chwalono. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidelis Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Pierwsze wrażenie - ahh. Ide zmienić gacie i zaraz napiszę jak jest dalej. A poważniej mówiąc to po przesiadce ze starego logitecha którego nazwy nawet teraz nie wymienię...CUDO, cicho, gładko, cicho, estetycznie, cicho, wygodnie, cicho, cudnie! :) Pobawię się trochę i pewnie coś dopiszę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...