FREE_USER Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Chodzi mi o postawienie takiego czegoś na Windows XP Professional co musze mieć i czy to możliwe do zrealizowania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 jest do zrealizowania :D sciagasz jakis program pocztowy (ja mialem Merak Mail Server), odpalasz, konfigurujesz i chodzi :P ale jak go skonfigurowac, to Ci nie pomoge bo dawno tego nie robilem :P aha, jeszcze jedno...... musisz miec swoja domene (do neo+ polecam www.no-ip.com i www.cjb.net) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 jest do zrealizowania :D sciagasz jakis program pocztowy (ja mialem Merak Mail Server), odpalasz, konfigurujesz i chodzi :P ale jak go skonfigurowac, to Ci nie pomoge bo dawno tego nie robilem :P aha, jeszcze jedno...... musisz miec swoja domene (do neo+ polecam www.no-ip.com i www.cjb.net) No to spox będzie mówisz :) domenkę mam explosiv.no-ip.org zaraz sie do pracy zabieram :) . A może mi ktoś polecic jakiś dobry darmowy server SMTP pod Windows XP może coś na open source jest ? Bo ten co mi noose polecił jest płatny niestety :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 pewnie ze spox :D to co Ci polecilem, jest co prawda platne (od czego sa kluczyki ?? :P), ale za to posiada chociazby wbudowanego WebMail'a i WebAdmina.... przydatne :D btw: gdzies wyczytalem, ze wp i onet tego uzywaja, ale cos nie chce mi sie w to wierzyc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 pewnie ze spox :D to co Ci polecilem, jest co prawda platne (od czego sa kluczyki ?? :P), ale za to posiada chociazby wbudowanego WebMail'a i WebAdmina.... przydatne :D btw: gdzies wyczytalem, ze wp i onet tego uzywaja, ale cos nie chce mi sie w to wierzyc :P No kurcze tak to zachwalasz ze chyba się skuszę :) noose . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...