Skocz do zawartości
FREE_USER

Jak postawić własny server SMTP na neostradzie + ?

Rekomendowane odpowiedzi

jest do zrealizowania :D sciagasz jakis program pocztowy (ja mialem Merak Mail Server), odpalasz, konfigurujesz i chodzi :P ale jak go skonfigurowac, to Ci nie pomoge bo dawno tego nie robilem :P aha, jeszcze jedno...... musisz miec swoja domene (do neo+ polecam www.no-ip.com i www.cjb.net)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest do zrealizowania :D sciagasz jakis program pocztowy (ja mialem Merak Mail Server), odpalasz, konfigurujesz i chodzi :P ale jak go skonfigurowac, to Ci nie pomoge bo dawno tego nie robilem :P aha, jeszcze jedno...... musisz miec swoja domene (do neo+ polecam www.no-ip.com i www.cjb.net)

No to spox będzie mówisz :) domenkę mam explosiv.no-ip.org zaraz sie do pracy zabieram :) . A może mi ktoś polecic jakiś dobry darmowy server SMTP pod Windows XP może coś na open source jest ?

Bo ten co mi noose polecił jest płatny niestety :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie ze spox :D

to co Ci polecilem, jest co prawda platne (od czego sa kluczyki ?? :P), ale za to posiada chociazby wbudowanego WebMail'a i WebAdmina.... przydatne :D btw: gdzies wyczytalem, ze wp i onet tego uzywaja, ale cos nie chce mi sie w to wierzyc :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie ze spox :D

to co Ci polecilem, jest co prawda platne (od czego sa kluczyki ?? :P), ale za to posiada chociazby wbudowanego WebMail'a i WebAdmina.... przydatne :D btw: gdzies wyczytalem, ze wp i onet tego uzywaja, ale cos nie chce mi sie w to wierzyc :P

No kurcze tak to zachwalasz ze chyba się skuszę :)

noose .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi