jasiekwroc Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam mam problem z myszka USB od 2 dni mam taki dziwny problem gdyż podczas codziennej pracy kursor w losowych momentach o 1cm (0.5mm) przesuwa się w dowolne miejsce,(mam 7 x64) 2 dni temu próbowałem zrobić to : PC Hardware :: Changing Usb Polling Rate To 1000hz Or Lower nie wiem czy to ma jakiś wpływ , próbowałem już zmienić port USB bez skutku. Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez jasiekwroc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLaF Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 To może być wina niejednolitej podkładki. Możesz spróbować jak się zachowuje np. na czystej kartce papieru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekwroc Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 to samo gram na blacie bo x750 na QcK jeszcze bardziej skacze, na zwykłej kartce to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lateral Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Kiedy miałem tą mysz coś podobnego stało się, kiedy przetarłem "soczewkę" patyczkiem z watą. Prawdopodobnie porysowała się i mysz przestała działać poprawnie. Sprawdź czy coś nie dostało się w okolice optyki. ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...