AJ83 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Witam wszystkich:) Mam pytanie odnosnie płyty głownej Foxconn N15235 tz kupiłem pamiec ram 1150hz i mi niesety nie chodzi..wi ktos co powinienem zrobic?? kupic nowa płyte czy moze moge ja jakos podkrecic do 1150hz??? albo moze Biosa??nie kumaty jestem w tych sprawach:( Prosze o jakies podpowiedzi z gory dziekuje i pozdrawiam AJ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Robaczku jak odpowiesz mi na pytanie które potwierdzi moje przypuszczenia ( mało znalazłem o tej płycie ale coś tam jest ) to bardzo wyklaruje mi się opinia o Twoim myśleniu przy robieniu zakupów. Czytałeś instrukcję płyty głównej przed tym jak kliknąłeś kup teraz/ wyłożyłeś kasę na ladę? Sprzedaj wszystko i zacznij od przeczytania tematu Zestawy na wrzesień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...