Zulik Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 jak by kogos to zainteresowalo to jest dostepny patch do oblugi AGP dla plyt na chipsecie nforce kernel musi byc w wersji 2.4.20 o to patch http://radel.inet.net.nz/linux/nforce2-agpgart.diff ee pewno o tym wiedzieliscie ale co tam :) najwyzej kolejna zjeb ka :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulik Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 bios do epoxa musi byc 3522 (obecnie jest beta tylko) i w biosie tym wylaczona opcja ACPI ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artist Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 ooo tego mi trzeba bylo ... a wlasnie sie zastanawialem dlaczego mi sie sypie agpgart dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulik Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 tylko wiesz co ! mala rade ! jak wylaczylem opcje ACPI w biosie to mi sie przestal windows uruchamiac wiec polecam zostawic te opcje w biosie wlaczona a dodac linie do lilo.conf apper = noacpi jakos tak !! p.s. jezdy wrescie komus pomoglem :) ale jestem happy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artist Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 i tak nie kompiluje w jadro acpi wiec u mnie bedzie to zbedne ale na razie nie bede testowal bo nie mam czasu ... jak odape jajko z tym paczem to dam znac jak sie to sprawuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artist Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 no i skompilowalem sobie jaderko z tym patchem ... faktycznie pojawil sie wybor chipsetu nforce2 i po zaznaczeniu tegoz wszystko dziala ok ... co do acpi to tak jak przewidywalem zbedne bylo uzycie tego parametru gdyz nie kompiluje w jajo acpi patch dziala - polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...