Patryk. Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Cena nie wchodzi w grę. Tzn do 2500zł to do 2500zł. Dziękuję wam wszystkim. A i mam jeszcze jedno pytanie. Czy ram net składa kompa za jakąś opłatą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InterFan Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) Ja mimo wszystko brałbym 945. Różnica w cenie zauważalna i TDP wynosi 95W, a w przypadku 955 i 965 aż 125W. Poza tym, Phenomy nawet jak mają odblokowany mnożnik to zdecydowanie lepiej się kręcą przez szynę. Każdy, kto ma choć niewielkie pojęcie o kompach brałby 945, ale jak nie szkoda kasy na proc i prąd to...AHA NIE RADZE KUPOWAĆ W RAMNECIE, CENY NISKIE ALE JAK COŚ SIĘ SPIERNICZY TO SIĘ NIE DODZWONISZ I NA GG NIE ODPOWIADAJĄ!!! Sam chciałem kupować w ramnecie ale czytając opinie o tym sklepie, w każdej to samo: "Niemożliwy kontakt, czas realizacji przesyłki wynosi ok. 7dni, żałosne." RAM.net: Opinie o sklepie na Opineo.pl Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez InterFan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Ael przeciez to 955 jest tanszy!!! I to o ponad 80zł... Nie wiem jakie Ty masz kryteria, wolisz gorszy i drozszy. Ehh ludzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk. Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Ponawiam... Czy ram net składa kompa za jakąś opłatą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InterFan Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zadzwoń do nich / napisz na GG i się spytaj... Ups, przecież odradzałem tam kupować bo się nie porozumiesz, tam chyba sprzątaczki włączają PC'ty. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk. Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Jaki jest dobry sklep cenowo i nie tylko. Jakie są wasze doświadczenia z ram.net.pl 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...