Gosu Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zainstalowałem dziś najnowsze Caty i same problemy z nimi, nie dość że od 16ej staram się zrobić coś żeby uruchomić Control Center (reinstalowałem stery,czyściłem driver cleanerem, instalowałem NetFramework obecniego wywalam) I nic, nie da się z tym zrobić. Catalyst Control Center jak nie działał tak nie działa. Po za tym odpaliłem StarCrafta 2 i jakieś dziwne przycięcia zaczęły występować jakich wcześniej nie było. A po to głównie zassałem te stery bo chciałem mieć AA w SC2. Spotkał się ktoś z takimi problemami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 ogólem powiem tak - dla twej karty(i mojej) najlepsze póki co są 10.5a te nowe na nie wszystkich setupach dobrze działają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) Ok,zassam je i nie będe się bawił z tym dziadostwem:) Dzięki za sugestię. NIestety nawet jak zainstalowałem 10.5 nie mam ccc, coś jest nie tak, spotkał się ktoś z tym ? Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez Gosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tachion Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 hmm dziwne w trybie awaryjnym czysciles pozostalosci? usuwales recznie katalogi tez w program files u mnie wszystko jest ok nawet video converter dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 (edytowane) Nie mogę wejść do trybu awaryjnego, naciskanie F8 nic nie daje, próbowałem i f5 i też nic. Edycja. Ok udało mi się wejśc do awaryjnego, jednak deinstalcja tam nie przyniosla pożądanego efektu. Jedynie to że zainstalowałem same sterownikido grafy 10.8 ale CCC nie ma ,użwyam ATI Tray tollsa Edytowane 29 Sierpnia 2010 przez Gosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Jeśli nie działa Ci wersja Sterowniki + CCC "language pack" (czy jakoś tak) 2 {PL}, to spróbuj ściągnąć wersję angielską kompletną (sterowniki+CCC w jednym pliku). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Taką właśnie instalowałem all eng, niestety różne kombinacje nie dają niczego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zrazik101 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 U mnie podobnie - po zabawie z usuwaniem czegoś z nero co nie chciało się odinstalować, próbowałem przywracaniem systemu i odinstalowało mi catalysty (10.6) też, do tego revo uninstaller też poszedł w ruch choć już nie pamiętam w jakiej kolejności bo nie mam czasu sie bawić, bo na Xp odpalam starsze gierki do których domyślne takty starczają. Na win 7 10.6 lub 10.4 śmigają bez problemu. W tym tyg się pobawie w driver cleanera etc i dam znać jaki efekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalcus Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Miałem kiedyś coś podobnego i dopiero po odinstalowaniu Afterburnera zainstalował mi się CCC, a po tym dopiero zainstalowałem Afterburnera ponownie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Ja Afterburnera nie mam, robiłem co mogłem już.Skończyły mi się pomysły ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 CCC jest zależne od MS .NET Framwork spróbuj przeinstalować. Nie masz żadnych komunikatów? U mnie jak kiedyś nie odpalało to było info że czegoś brakuje w systemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 A ja tez teraz nei mam ccc - nie wiedziec czemu, ale mi to wcale nie przeszkadza i tak z tego nie korzystalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Nie mam żadnych komunikatów, frameworka przeinstalowywałem. System czyściłem i driverclenerem i sweap clenerem i driver magician... Niestety nic to nie daje. Obecnie używam ATI Tray Tollsa ,ale tam nie da się (albo nie wiem o tym) włączyć skalowania GPU. W ogóle w opcji instalatora catalystów nie mam do wyboru ani sterownika akranu ani control center. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdan Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 I ja tez mam to samo. link Tu jest troche wytłumaczone. Chodzi o to że deinstalator 10.8 nie usuwa wszystkich wpisów z rejestru. Przez to ccc nie chce sie uruchomic. Więc albo ręcznie trzeba usuwać (a gdzie to jest podane w linku) albo jak mnie sie wydaje ściągnąć 10.7/10.6 i nimi odinstalować obecne stery, a potem zainstalowac na czystym systemie 10.8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdan Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 No i udało sie. Sciągnąłem catalysty w wersji 10.7, następnie uruchomiłem deinstalację sterowników. Jeśli cos sie pytał o podmiane plików dawałem na tak. Następnie po reboocie miałem BSOD to wszedłem w tryb awaryjny i potraktowałem kompa driwer sweeperem, i ręcznie usunąłem wpisy ATI z rejestru przy pomocy regedit. Następnie znów uruchomiłem XP w trybie normalnym, i zainstalowałem 10.8 jak gdyby nigdy nic. CCC sie uruchamia teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...