wonsil Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Kupiłem dzisiaj taki monitorek i zastanawiam się jak to najlepiej podłączyć do 6 letniego komputera z: ATI RADEON 9200 PRO FAMILLY, dźwiękowa prawdopodobnie zintegrowana na Gigabyte Technology *IPE775/-G Obecnie mam podłączone po VGA, grafika ma DVI, Monitor ma dodatkowo HDMI. Jak to najlepiej podłączyć: 1) DVI (Grafika) <-> DVI(Monitor) 2) DVI (Grafika) <-> HDMI (Monitor) a może jeszcze jakoś inaczej:) Czy z dźwiękiem też mogę coś pokombinować? Z góry dziękuję za odpowiedzi i jak można to poproszę linka na allegro albo do sklepu jakich kabelków powinienem poszukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Po prostu DVI - DVI. Masz tak swietne glosniki w monitorze ze chcesz ich uzywac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...