Balcerek Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Mam mały problem. Chcę zmienić płytę główną i procesor. Zastanawiam się nad dwoma modelami płyty: Soltek SL-75FRN-RL i EPOX 8RDA3+. Czy możecie doradzić mi, która z tych płyt jest lepsza. Z góry thx :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozer2003 Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Głupie pytanie.Proste,że Epox,ale jak nie masz kasy,to bierz Solteka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Soltek jest drozszy niz EPoX :) Plyty sa porownywalne, wiec wybor nalezy do ciebie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Ja bym bral Fic`a jest tanszy i to samo co 8rda+ :) Model AU11 to 8rda+. Natomias AU13 to koncepcja juz samego fic`a w mistrzowskim rozplanowaniu wszytskich wtyczek serial ata i taki sam bios w sumie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 ja tam bym wziol jednak epox'a ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Płyty mają podobne specyfikacje, ale jakoś większym zaufaniem darze Epox`a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...